Miting împotriva mafiei „nu ne mai omorați copiii”

 302 vizualizări

Miting împotriva mafiei

Miting împotriva mafiei „nu ne mai omorați copiii”, naționaliști au ieșit in stradă

 Duminică, 6 octombrie 2019, începând cu ora 16:30, a avut loc la Arcul de Triumf în Bucureşti un protest împotriva Clanurilor Mafiote protejate de politicienii corupți și de serviciile secrete. Mitingul împotriva mafiei a fost organizat de câteva organizați naționaliste. Dintre acestea remarcăm Noua Dreapta care a organizat acțiuni similare din 2009.

 Protestul a fost organizat de următoarele ong-uri:

  • Asociaţia NOI

 

  • Noua Dreaptă

 

  • Frăţia Ortodoxă.

Parcursul protestului împotriva mafiei

 Protestul a continuat cu un marş până în Piaţa Victoriei, deşi organizatori şi-au dorit, iniţial un marş până în Piaţa Constituţie în fata Parlamentului. Nu s-a putut organiza un marş mai lung datorită piedicilor puse de primarul capitalei Gabriela Firea.

 La protest s-au scandat lozinci împotriva implicări politicului şi a serviciilor secrete în acţiuni infracţionale precum traficul cu fiinţe umane.

 În final protestul s-a încheiat în Piaţa Victoriei unde reprezentaţi adevăratei „societăţi civile” precum Pompiliu Diplan, Tudor Ionescu, Dan Grajdeanu şi George Simion au ţinut discursuri împotriva Clanurilor Mafiote.

 De remarcat ca Piata Victoriei era goala, iar nici o organizație progresista nu a raspuns invitatiei pentru acest miting.

ANUNȚUL PROTESTULUI: STOP Clanurilor Interlope! Duminică 6 octombrie ora 16:30, Arcul de Triumf

***

Războiul informational

Related Images:

Citeste si …

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*