Dacă ei suspenda „drepturile omului” apicând Art. 15, nu putem şi noi aplica art 35?

drepturile omului art 15 vs art 35

 6.820 de vizualizări

drepturile omului
drepturile omului

Dacă ei suspenda „drepturile omului” apicând Art. 15 CEDO, de ce noi nu putem şi noi aplica art 35 (declarația originală)?

 România suspendă drepturile omului: urmează scenarii dure? Activarea art.15 din CEDO, nu este un titlu ar unui ziar de Fake News ci titlul dat articolului sitului europalibera de ieri.

 Publicaţia ultraprogresistă Digi24 confirma: „România şi încă trei state membre ale Consiliului Europei, respectiv Republica Moldova, Letonia şi Armenia, au activat articolul din Convenţia Europeană a Drepturilor Omului care permite derogări de la aplicarea acesteia în condiţiile stării de urgenţă

 Guvernul Orban deşi nu aveam nici un mort şi doar circa 300 de cazuri confirmate a demonstrat că are planuri mari.

Prin urmare după Decretul prezidențial privind starea de urgență, Ordonanța Militară nr.1 și documentul în lucru al Grupului de comunicare strategică guvernanţi se gândesc la suprimarea drepturilor fundamentale.

 Nici Italia care are morţi într-o zi câte îmbolnăviri am avut noi până astăzi nu au îndrăznit să se gândească atât de departe. Ungaria cu tot extremismul lui Orban nu au sugerat o asemenea măsură. Germania care se confruntă cu numeroase cazuri plus o populaţie de imigranţi instabilă nu au făcut nici o sugestie în acest sens.

Vor să aibă TOATĂ PUTEREA

Activarea Articolului 15 din Convenția Europeană a Drepturilor Omului permite derogări majore de la respectarea acestui act internațional, în condițiile stării de urgență deja decretate. Acest lucru ar putea însema suspendarea drepturilor omului prevăzute în Convenție. Dreptul la libera exprimare, la proprietate, la viaţa privată, dreptul la un proces echitabil. Vezi ce zice domn judecător: Digi24

 Articolul 15 pe care vor ei să îl aplice din Convenţia Europeană a Drepturilor Omului prevede că: ”în caz de război sau de alt pericol public care ameninţă existenţa unei naţiuni”, un stat membru ”poate lua măsuri derogatorii de la obligaţiile prevăzute în Convenţie, în măsură strictă în care situaţia o impune şi cu condiţia ca aceste măsuri să nu contravină altor obligaţii care decurg din dreptul internaţional”.

Articolul 35 din Convenţia Universală a Drepturilor Omului – dreptul la insurecție

 Dacă în 1789, era redactată celebra Declaraţie a Drepturilor Omului şi Cetăţeanului în 1793 deputaţii Francezi au adoptat Declaraţia drepturilor Omului pe baza căreia toate declaraţiile similare se bazează. La articolul 35 această specifică dreptul şi obligaţia la insurecţie a poporului atunci când guvernul încearcă să instaureze tirania.

Quand le gouvernement viole les droits du peuple, l’insurrection est, pour le peuple et pour chaque portion du peuple, le plus sacré des droits et le plus indispensable des devoirs. „ Vezi: [(AICI)]

Română

„Când guvernarea violează drepturile poporului, insurecţia este, pentru popor şi pentru fiecare fracţiune a lui, cel mai sacru drept şi cea mai de neevitat datorie.”

 În declaraţia Universală a Drepturilor Omului din 1948, s-a făcut menţiune a acestui drept fundamental al popoarelor, anume în al treilea principiu al acestui act internaţional la care şi România este semnatara:

Considerând că este esenţial că drepturile omului să fie ocrotite de autoritatea legii pentru că omul să nu fie silit să recurgă, ca soluţie extremă, la revoltă împotriva tiraniei şi asupririi. Vezi: [(AICI)]

 Apare întrebarea dacă ei vor să activeze articolul 15, din declaraţia Europeană de ce nu ar putea şi poporul român activa articolul 35 al declaraţiei originale a dreptului omului?

 Răspunsul pare a fi simplu dacă guvernul şi preşedenţia vor să instaureze tirania şi să suprime cele mai fundamentale drepturi, (PROPRIETATE, OPINE, JUSTIȚIE) poporul are obligaţia la revoltă, în spiritul revoluţiei franceze care a inspirat declaraţia drepturilor omului.

P.S.

 In acest moment măsurile luate sunt în limita eforturilor de oprirea răspândirii Coronavirusului, dar dacă se va pune in discuție limitarea altor drepturi precum: dreptul la opinie, la proprietate, la un proces just. Poporul ar avea obligația să reacționeze.

***

Războiul Informational

Related Images:

Citeste si …

Cristian Oancea and the New World Order
Banat

Declarația lui Cristian Oancea managerul Spitalului “Victor Babeş” din Timişoara şi NWO

Declarația lui Cristian Oancea managerul Spitalului “Victor Babeş” din Timişoara şi the New World Order  Ştirea acestei săptămâni este că: Cristian Oancea, managerul Spitalului “Victor Babeş” din Timişoara a declarat la postul progresist Digi 24 […]

2 Comentarii

  1. COVID19, asa cum este prezentat de catre media este o minciuna usor de dovedit articulat.
    In cazul acesta, mai e ceva de asteptat?!

    Multumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*