Dragnea este „Daddy ” Daddy Cool

Dragnea este Daddy Cool si intreaga presa ascunde asta!

 149 de vizualizări

Liviu Dragnea easte Daddy Cool
Dragnea easte Daddy Cool

Liviu Dragnea nu a dat 2 bani pe DNA

 

 Presa din România s-a isterizat la informaţia ca Liviu Dragnea supranumit şi „Daddy ” nu o să onoreze invitaţia făcută de DNĂ, care l-a chemat joi pentru a-i fi comunicate rezultatele expertizei efectuate în dosarul Tel Drum.

Avocatul domnului Dragnea a mai precizat la Antena 3, (in familie) despre clientul sau care a fost chemat, telefonic la DNA pentru a-i fi predate anumite documente din dosarul Tel Drum, ca liderul PSD nu este obligat,  şi nici nu se va prezenta la DNA.

Ce înţelege Daddy şi nu înţelege românul Televiziorac

Statul în care trăim cu toţi după `90 nu este românesc, iar expresia „statul de drept”, este la noi, doar o altă „formă fără fond”. Dacă ar fi fost românesc ar fi fost sensibilizat măcar puţin în faţa unor evenimente precum morţii din decembrie 1989, mineriadele, plecarea a milioane de romani, colectiv, etc. Nu este românesc, mafioţii nu au afinităţi naţionale, etnice sau religioase. Nu este nici de drept, pentru că este mafiot, această chestie este adânc împământenita în toate instituțiile statului unde avem de a face cu o selecţie negativă, nu pozitivă a personalului. Astfel cei buni sunt constrânşi să „plece”, chiar şi prin celebra întrebare „- tu cum de nu ai plecat?” . În rest la orice uşă ai bate cu o hârtie sau petiţie vei fi întrebat „– pe tine cine te-a trimis?” Însemnând eşti trimis de unul de al nostru, sau eşti pe cont propriu ?

Societatea românească se împarte în două, cei care au înţeles că nu ne confruntăm cu un stat românesc, şi nu există „statul de drept” şi grupul celora care încă se mai uita la televizor. Televiziunile au rolul precis să menţină iluzia opiacee, ca statul este românesc doar temporar guvernat de nişte „trădători” şi „statul de drept” există, funcţionează doar că momentan un partid sau altul l-a compromis parţial. La fel ca şi acefalii de la rezist care afişează pancarde ca PSD-ul a „furat” de un an sau doi „statul de drept”.

De ce este „Daddy” Cool ?

Daddy este printre puţinii care  cunoaște cum stau lucrurile, nu se duce la DNA pentru că nu are de ce să se teamă. Este cool … Daddy Cool! Nu se înfricoşează de 100.000 de rezisteni care îi bat la poarta, pentru că ştie că nu au ce să îi facă … şi atunci se comportă cool … Daddy Cool !.

Daddy ştie foarte bine că cel mai rău lucru care îi se poate întâmpla în univers este să facă precum Adrian Năstase 2 ani de închisoare, eventual să îi se ia ceva mărunţiş, aşa de ochii lumii şi apoi să trăiască , pe picior mare, pentru tot restul vieţii. Prin urmare el este cool … Daddy Cool!

Presa din românia e formată fie din indivizi care nu au înţeles, şi care pun zeci de întrebări fără răspuns Cum e posibil aşa ceva? Cum îl mai suporta pământul ? … etc si din jurnalişti şi formatori de opinie care înţeleg cum stau lucrurile şi sunt extrem de interesaţi să perpetueze iluziile celor din jur. Aceştia din urmă, ni-l vor prezenta pe Daddy ca un „nesimţit”, „prost”, „”arogant”. Vor promova lozinci de genul „Ceausescu nu a murit este Dragnea travestit”. Să ridice o sută de piste false să nu mai ajungă nimeni la adevăr. Să nu cumva să ne prindem ca Daddy se comportă Cool pentru că are motive serioase să o facă … Daddy Cool.

Concluzia ?

De ce Deaddy este aşa de Cool ?…. Deaddy Cool ! Pentru că el a înţeles cum stau lucrurile şi nu are de ce să se teamă. Dacă el va lua 3 fursecuri neplătite de la bufetul senatului şi va fi prins, o să returneze unul şi îşi va cere scuze că a uitat să îl plătească. Dacă ipotetic ar fi prins cu toate trei, rămâne cu un frigider plin de acasă.

Singura problemă este ca Daddy este prea Cool şi riscă să spargă tiparele, şi atunci vin „formatori de opinie” şi îl „Machiavellizeaza” … doar doar să nu se prindă fraierii. Sa nu se prindă … ca trăim într-un stat romanesc doar cu numele, unde justiția si democrația sunt doar niște noțiuni abstracte. Într-o tara in care Daddy e satul sa joace teatru … ca s-ar teme de procurori … ca il îngrijorează rezistenți lui „peste prăjit” din Piata cutare. Daddy si-a luat amanta tânăra si se comporta …cool Daddy Cool ! 

PS

Pana la urma nici președintele Iohannis nu este „non-cool” … cunoscători știu de ce …

Câteva Surse:

Mediafax

Liviu Dragnea nu se va prezenta joi la DNA

Starea presei

Liviu Dragnea Audieri DNA

Newsmarket

Liviu Dragnea e mai presus de lege

Related Images:

Citeste si …

Ruth Bader Ginsburg
Incorect politic

O activista de stânga a anunţat că moartea judecătoarei Ruth Bader Ginsburg a motivat-o să treacă la satanism

O cunoscută activista de stânga a anunţat că moartea judecătoarei Ruth Bader Ginsburg a motivat-o să treacă la satanism  Jamie Smith, o cunoscută ateistă, activistă de stânga şi militanta pro-avort a anunţat într-un articol că […]

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*