Genocid.ro despre suspendarea unor situri in timpul pandemiei in România

Despre suspendarea unor situri

 1.517 vizualizări

genocid.ro
ANCOM genocid.ro

VIDEO: Genocid.ro despre suspendarea unor situri in timpul pandemiei in România

 Peste tot în lume dar cu precădere în Uniunea Europeană exista o îngrijorare ce continua să crească referitor la permanentizarea măsurilor luate în timpul pandemie. Astfel dacă la nivel oficial s-a vorbit la început de 2 sau 3 luni acum se vorbeşte de prelungirea unor măsuri până la sfârşitul anului, exista chiar şi informaţi care sugerează o posibilă prelungire a unor măsuri pe 2 sau 3 ani. Una dintre aceste măsuri consta în închiderea unor publicaţii online pentru „Fake News” precum în cazul sitului Genocid.ro pe care urmează să îl prezentăm mai jos.

 Mai înainte trebuie făcut-o precizare, anume ca prelungirea stării actuale pentru încă 3 sau 8 luni face parte din predicţiile optimiste, din ce în ce mai multe voci afirma că nu ne vom mai întoarce niciodată la modul cum am trăit până acum.

Bill Gate si Henry A. Kissinger

 Bill Gate afirma ca numite lucruri precum „călătoriile de afaceri” care nu se vor mai întoarce niciodată la normal. Articolul a fost publicat pe situl Businessinsider si il gasesti [(AICI)]

  Henry Alfred Kissinger, politician, diplomat si consultant geopolitic, fost Secretar de Stat si Consilier pentru securitate națională sub administrația prezidențială a lui Richard Nixon afirma într-un articol din 3 aprilie ca: „Pandemia de Covid19 va schimba pentru totdeauna ordinea lumii

Despre siturile suspendate spun mai mulţi jurişti „ilegal”

Conform decretului prezidenţial în România urma să fie limitate următoarele drepturi:

a) libera circulație; b) dreptul la viață intimă, familială și privată; c) inviolabilitatea domiciliului; d) dreptul la învățătură;e) libertatea întrunirilor; f) dreptul de proprietate privată; g) dreptul la grevă; h) libertatea economică.

 Din câte se poate vedea dreptul la libera exprimare nu este menţionat expres, acest drept fiind garantat de Constituţie la Art. 30 unde se prevede în mod expres că cenzura este interzisă şi nici o publicaţie nu poate fi suprimată.

  Mai mult decretului 195/2020 prin care s-a instituit starea de urgenţă ar contravine Art. 53 respectiv Art. 73 – paragraf 3 – litera (g) din Constituţie, care precizează că în astfel de cazuri parlamentul este cel care decide prin LEGE limitarea unor drepturi. Deja sunt prea multe voci în spaţiul public care afirmă aceste lucruri.

 Astfel preşedintele decretează starea excepţională şi parlamentul se întruneşte de urgenţă şi stabileşte măsurile, căci noi trăim într-o republică parlamentara şi nu in una prezidenţială ca în Statele Unite. Se pare ca ca Volksgruppenführer Iohannis succesor în drepturi al naziştilor din România nu ştie acest lucru. Despre succesiunea nazista a lui Iohannis vezi: [(A I C I)]

 Din câte am mai precizat avem 11 situri şi bloguri cenzurare, printre care cele mai discutabile sunt: bpnews.ro, veghepatriei.wordpress.com şi genocid.ro/ . Dintre acestea ne-a atras atenţia „genocid.ro” deoarece este singurul care nu doar că a fost suspendat dar e în momentul de faţă este parte a unei campanii de defăimare post-suspendare.

Hotnews intra in acțiune

 Astfel cel mai cunoscut sit progresist şi antiromânesc Hotnews i-a dedicat un articol întreg în care printr-o poză manipulativă şi un text frumos articulat din condei încearcă să sugereze că ar fi o manipulare rusească. Şi mai ciudat este că articolul este semnat cu două iniţiale „BP” adică un anonim, fapt neobişnuit pentru gazeta Hotnews.

ScreenShot 20200423232954 300x119 - Genocid.ro despre suspendarea unor situri in timpul pandemiei in România

 Principale acuza care a dus la suspendarea sitului sunt ca: „sub pretextul formulării unei plângeri penale împotriva conducătorilor mai multor instituții” autorul „instigă publicul să nu respecte prevederile Ordonanțelor Militare invocând motive false pentru care Ordonanțele Militare ar fi ilegale.

Ne-am interesat si am aflat următoarele:

Genocid.ro

 Genocid.ro era o platformă pusă la dispoziţia publicului, pe care cetăţeanul George Popescu a încărcat o plângere penală făcută de el (si de domnul Dragoș Marc) autorităţilor şi pe care a decis să o facă publică.

 Plângerea penala este reală pe adresa genoci.ro.wordpress.com gasim şi o poză după ea. Plangerea a fost  depusă pe data de 13 .04. 2020 şi înregistrată cu numărul: 4358/2020 la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție (PÎCCJ) din România.

confirmare dna mic 300x226 - Genocid.ro despre suspendarea unor situri in timpul pandemiei in România
genocid.ro + plangerea

 Plângerea penală a fost trimisa pe email  in data de 08.04. 2020 iar 13. 04 2020 a fost înregistrata cu număr de înregistrare, doar după aceasta data domnul popescu si-a făcut public demersul.

 Mai mult înaintea formulării plângerii autorul a înregistrat şi un mesaj video în caz în care ar urma să îi se întâmple ceva.

 Platforma Genocid.ro include şi o petiţie publica care a strâns 1554, dar şi o pagină de wordpres pe care administratori şi-au prezentat ulterior poziţia faţă de suspendarea sitului.

Vezi Petiția aici: Către Parlamentarii României: Respingeți Decretul abuziv pentru instituirea Situației de Urgență! Veți fi acuzați de trădare și genocid!

ScreenShot 20200424010150 300x156 - Genocid.ro despre suspendarea unor situri in timpul pandemiei in România

Despre ce este vorba ?

 Într-o analiză realizată de către Grupul de Comunicare Strategică, s-a decis ca prin intermediul site-ului https://genocid.ro/ ” se: distribuie constant informații complet false sau distorsionate cu privire la evoluția COVID-19 și la măsurile de protecție și prevenire”. ANCOM oferă un exemplu de asemenea Fake News:

„sub pretextul formulării unei plângeri penale împotriva conducătorilor mai multor instituții, inițiatorul PLÂNGERII PENALE PUBLICE (formulă juridică inexistentă-n.n.) instigă publicul să nu respecte prevederile Ordonanțelor Militare invocând motive false pentru care Ordonanțele Militare ar fi ilegale.”

Ce am descoperit noi.

 Plângerea a fost formulată legal, titlul articolului era PLÂNGERE PENALĂ (PUBLICĂ) deoarece era făcută publică şi pusă la dispoziţia oricui voia să devină intervieventi. Plângerea oficială purta în mod evident titlu „plângere penală”.

 În cadrul plângerii 4358/2020 petentul reclamă ca: „În urma acestor acte samavolnice și lipsite de legalitate (starea de urgenţă), atât eu cât și aparținătorii și persoanele din familia mea, am suferit/suferim traume psihice în mod repetat …„ După care erau şi enumerate motivele amintite şi de ANCOM.

 Conform celor precizate în apărarea sa pe https://genocidro.wordpress.com partul a luat măsuri pentru cenzurarea demersurilor făcute de domnul Popescu împotriva Ordonanţei prezidenţiale şi a situaţiei în care se afla ţară. Astfel domnul Popescu a fost pus în imposibilitatea de a informa publicul despre evoluţia demersului său.

Demersul domnului Popescu este legat de cazul Coltor, pe care l-am prezentat şi noi în trecut.

Pe blogul genocid se fac noi precizări referitor la formularea plângerii si suspendarea Genocid.ro

 Acesta aminteşte că în ultimul timp au fost mai multe atacuri informatice Wuhan, Organizația Mondială a Sănătății, Banca Mondială, Fundația Bill și Melinda Gates:

Vezi articol aici:  WHO, Wuhan Institute data hacked

„Institutul de virusologie din Wuhan, Organizația Mondială a Sănătății, Banca Mondială, Fundația Bill și Melinda Gates și probabil alte instituții statale sau organizații mondiale au suferit un atac informatic care a avut drept urmare expunerea publică pe internet a zeci de mii de adrese de email cu parolele aferente. „

Care este legătura cu România
și unde este pericolul pe care trebuie să-l evităm?

Din declarațiile a doi cetățeni români , care sunt implicați în prevenirea acestor atacuri , Raul Nicolae Coltor – analist de risc extern și George-Ninel Popescu – informatician și jurnalist independent , am reținut următoarele: (subilierile apartin autorului n.n)

„Referitor la aceste atacuri cibernetice asupra laboratorului din Wuhan, WHO , asupra oficialilor chinezi , americani și ai altor state , noi am încercat să sesizăm în mod public încă din luna februarie 2020 ( vedeți material video aici ….) iminența acestor fapte – atacuri cibernetice.

 Datorită persoanelor corupte din interiorul instituțiilor Statului Român , aceste atacuri nu au putut fi prevenite.

În continuare se precizează:

„S-au pus piedici care sunt încadrate conform Codului Penal la INFRACȚIUNI CONTRA SECURITĂȚII NAȚIONALE .

 Tot din materialele publice (articole, documente și video) reiese că aceste persoane din aparatul de stat român dețin ilegal date importante și sensibile aparținând poporului chinez.

Este și cazul Laurei Codruța Kovesi , care și-a însușit în scop personal datele respective începând cu 2011 , pentru a ajunge procuror șef al Parchetului European .”

 Aceleași scopuri criminale le au și persoanele corupte , vizate de către noi prin plângeri penale , care , după ce au folosit datele electronice sensibile în interes personal , încearcă să le folosească acum pentru a scăpa de justiție , sau pentru a urca în ierarhia de stat , iar în unele cazuri pentru a-și apăra viața după ce au fost luați în vizor de agenți ai serviciilor secrete afectate de uneltirile lor în scop personal.

Ceea ce nu realizează ei , ori pur și simplu nu le pasă , este că expun și supun Statul Român și pe cetățenii acestuia unui conflict diplomatic , economic , financiar și chiar militar cu China , Rusia și alte mari puteri .

Tot în acest set de date electronice sensibile se găsesc dovezile care atestă implicațiile la cel mai înalt nivel în traficul de copii , pedofilie și traficul de ființe umane în general .

Cazul Raul Nicolae Coltor

 Aici se face referire la cazul Raul Nicolae Coltor – analist de risc extern, care a făcut în trecut pe situl dreptate.org mai multe afirmaţi referitor la activitatea domniei sale şi la colaborarea cu un serviciu secret pentru care ar fi strâns date importate pentru România. Acesta a susţinut în repetate rânduri ca datele colectate de el ar putea crea o situaţie favorabilă României fata marile puteri (daca ar fi folosite corect).

 Domnii Raul Nicolae Coltor si George Popescu sunt cunoscuti autorităților, ei au participat inclusiv la dezbateri publice descrie actele electronice.

Continuam sa citam declarația publica a administratorilor blogului wordpress Genocid.ro

Dacă luăm în considerare lovitura de stat din 1989 și faptul că România a fost singura țară din lume care și-a plătit datoria externă , la acest moment , pe baza informațiilor expuse și a plângerilor penale făcute de către Raul Coltor și George Popescu , se poate repeta situația din 1989 din punct de vedere financiar , diferența constând în faptul că de această dată beneficiul este al poporului român .”

Istoricul evenimentelor descris de domnul Coldor este următorul:

Încă din 2011, un fost angajat al structurilor de informații interne și internaționale (inclusiv al armatei române) din domeniul spațiului virtual, domnul Raul Nicolae Coltor, recrutat de domnul general Ioan Sorin – șeful Statului Major al Forțelor Terestre ale Armatei Române, a predat către mai multe instituții abilitate ale Statului Român date electronice sensibile (identități, acces la servere, documente secrete – unele chiar ale instituțiilor în cauză, dar și metode de fraudă bancară) , care urmau să fie folosite în scopul protejării securității naționale așa cum prevăd legea și regulamentele militare. (n.a. – toate aceste informații le veți găsi în link-urile de la finalul articolului)

 La nici un an de zile , Raul Coltor , care lucra sub acoperirea de analist de risc extern , a descoperit prin metode specifice că datele predate au fost folosite pentru a frauda conturi bancare (personale și de firmă) , chiar din interiorul instituțiilor statului.

Au existat și au rămas urme ale tranzacțiilor frauduloase făcute de către angajați ai statului care au folosit ilegal și în interes personal datele electronice sensibile primite.
Din acest moment regulile jocului s-au schimbat și analistul de risc extern le-a țesut o plasă în care au căzut toți cei implicați de atunci până în prezent.

Cu toate acestea , Raul Coltor a făcut an de an demersuri legale pentru a îndrepta situația în favoarea României, dar crima organizată de la cel mai înalt nivel nu a cedat, compromiţând până și sistemul național informatic. (n.a. – vedeți).

Cum s-a ajuns la plangerea penala si la suspendarea sitului Genocid.ro

 Se precizează de-asemenea ca Raul Coltor a depus intre 2019 si 2020 mai multe plângeri penale ramase nefinalizate.

dovada diicot central 2019 - Genocid.ro despre suspendarea unor situri in timpul pandemiei in România

„Capătul de fir fiind Traian Berbeceanu – fost șef BCCO Alba, actual consilier al ministrului MAI Marcel Vela, precum și subordonații Negru Cristian și Radu Valentin.

În probele aduse la dosar apăreau nume grele ca cel al președintelui Klaus Werner Iohannis , cu dovezi ale dosarelor penale aflate pe numele lui și camuflate în scopul șantajării acestuia de către diverse organizații străine prin intermediul celor menționați și al altora .”

„Pe fondul „pandemiei covid-19” și al instituirii stării de urgență, și deoarece datele adunate din cazul prezentat mai sus și altele conexe, au creat premisele unor acuzații de genocid, trădare, înaltă trădare, infracțiuni contra securității naționale și infracțiuni contra umanității, pe data de 08.04.2020 George Popescu depune plângere penală împotriva mai multor angajați ai Statului Român printre care Klaus Werner Iohannis, Ludovic Orban , Marcel Vela , Marcel Ciolacu , Raed Arafat.

Apoi , jurnalistul , expune public acest lucru pe site-ul genocid.ro , care ulterior a fost cenzurat chiar de către pârâți , așa cum găsiți chiar pe acest blog. (vedeți celelalte pagini ale site-ului)”

Cate concluzi despre întreaga afacere cu suspendarea Genocid.ro

 Întreaga situaţie cu cei doi cetăţeni Raul Coltor şi George Popescu pare desprinsă dintr-un scenariu conspiraţionist, singura chestie care înclină balanţa în favoarea celor doi este suspendarea sitului şi acuzaţiile lansate de ANCOM. Observăm că avem de a face cu o problemă mult mai veche care nu are legătură directă cu pandemia. În fapt nu pandemia a declanşat toate evenimentele de mai sus ci modul discutabil în care s-a declanşat starea de urgenţă.

Prin decizia ANCOM se încearcă a se sugera că plângerea penală nu ar exista, sau chiar că scopul ei ar fi incitat „publicul să nu respecte prevederile Ordonanțelor Militare invocând motive false pentru care Ordonanțele Militare ar fi ilegale.” Deşi situl genocid.ro a fost închis el poate fi vizualizat pe arhiva https://web.archive.org nu am găsit nici o incitare la nesupunere. Mai mult în Plângerea Penală se repeta practic o idee pe care cei doi le-au mai susţinut public precum legate de vaccinarea obligatorie şi de introducerea microcipurilor. Faptul că o instituţie precum ANCOM cenzurează informarea cetăţenilor referitoare la acest demers ridică multe semne de întrebare.

Nu în ultimul rând deşi ANCOM şi Hotnews au încercat să înconjoare de mister Plângerea Penală numele şi datele de contact (telefon, mail ) au fost postate public.

Surse:

# ANCOM

Decizii ANCOM pentru implementarea prevederilor Decretului nr. 195 din 16 martie 2020

# Hotnews

ANCOM a mai închis un site alarmist

# Petiția domnului George Popoescu

Către Parlamentarii României: Respingeți Decretul abuziv pentru instituirea Situației de Urgență!

# Blogul WordPress  cu raspunsurile adminiulor Genocid.ro

ARGUMENTE CARE DEMONTEAZĂ ACUZAȚIILE ADUSE de CĂTRE MAI ȘI DECIZIA ANCOM de a ELIMINA LA SURSĂ SITE-UL GENOCIDRO

# Blogul WordPress Genocid

Plângerea penala

# http://dreptate.org.ro

Gata cu Joaca! Umbrele au intrat in joc! România eliberată de ocupația străină!  ( pentru a avea toate datele parcurgeți materialele care urmează acestui link pe site-ul dreptate.org.ro )

***

Related Images:

Citeste si …

1 Comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*