Un nou studiu concluzionează că purtatul măștilor nu a încetinit răspândirea COVID19 în SUA

Purtatul măștilor si Covid 19

 115 vizualizări

Vovid19 si purtatul măștilor
purtatul măștilor

Un nou studiu concluzionează că purtatul măștilor nu a încetinit răspândirea COVID19 în SUA – totul a fost o mascaradă

 Un studiu al Universității din Louisville publicat săptămâna trecută a constatat că „obligativitatea folosirii măștilor comparată cu purtarea ocazională nu pot fii asociate cu o mai mică răspândire a SARS-CoV-2 în statele SUA”.

 Luând în calcul 80% dintre statele americane care au impus purtatul măștilor în timpul pandemiei COVID-19, datele au concluzionat că purtatul mai riguroasă a măștilor nu s-a corelat cu rate mai mici de creștere a virusului.

 Studiul a fost publicat pe platforma MedRxiv, care este un sit respectabil non-comercial care publica studii medicale, cercetarea a fost făcută de trei cercetători care au mai publicat şi alte studii legate de Coronavirus. Datele folosite în studiu au fost obţinute de la CDC (Centers for Disease Control and Prevention) şi de la Institutul pentru Metrică și Evaluare a Sănătății din Statele Unite (Institute for Health Metrics and Evaluation ).

 Vezi studiu Aici: Mask mandate and use efficacy in state-level COVID-19 containment

Obligativitatea folosirii măștilor – o măsură inutilă

 Acest studiu universitar este primul care foloseşte date de la CDC corelate din mai multe anotimpuri, inclusiv iarna anului 2020, despre răspândirea virusului şi purtatul măştilor.

 La începutul proiectului, cercetătorii „au emis ipoteza că obligativitatea și utilizarea măștii la nivel național sunt asociate cu rate mai mici de creștere a cazului COVID-19 în Statele Unite”. Cu toate acestea, după finalizare, cercetătorii aceştia au concluzionat:

„Cercetările noastre nu susțin ipoteza că ratele de transmisie SARS-CoV-2 scad odată cu o utilizarea mai mare a măștilor medicale în spaţiu public”.

Au începuta să cada măștile …

 În ciuda faptului că din ce în ce mai multe studii demonstrează că măștile faciale sunt ineficiente în blocarea particulelor virare de Sars-2, C.D.C în America continuă să recomande cetăţenilor adulţi cât şi copiilor nevaccinați să le poarte în public. În România oameni fără minte copiază pas cu pas ce fac mai marii din Uniunea Europeană şi Statele Unite, astfel şi noi purtăm măşti care nu ne protejează nici măcar de praf sau de mirosul gazelor de eşapament.

 Acest studiu este o lovitură sub centură pentru iubitorii măştilor. Astfel dacă eficienta măştilor ar fi fost direct proporţională cu măsurile restrictive ar fi trebuit ca astăzi să observăm o îmbunătăţire semnificativă din momentul introduceri obligativităţii măştilor şi în locurile unde acestea au fost obligatorii.

 Rând pe rând încep să cadă toate măştile şi o dată cu ele toate minciunile spuse în timpul pandemiei, astăzi ştim că măştile au fost ineficiente, testele PCR irelevante, copiii nu pot transmite boala, virusul nu se transmite în aer liber. Totul a fost o mare o mare mascaradă.

Nu este primul studiu

 Ineficiența măștilor în stoparea virusului, cât si faptul că acestea  pot cauza îmbolnăviri si moartea, a fost arat și într-un studiu multiplu făcut de universitatea Standford. Am publicat un articol extensiv pe acest subiect AICI: Studiu Universității Standford 

SURSE:

# Studiul Universității din Louisville

Mask mandate and use efficacy in state-level COVID-19 containment

 

# Studiul Universității Standford 

Facemasks in the COVID-19 era: A health hypothesis

 

***

Razboiul informational

 

Related Images:

Citeste si …

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*