Petre Roman (Neulander) se întoarce la „Matca” de la prim-ministru la „consilier”

Petre Roman zis Petrică

 211 vizualizări

Petre Roman zis "Petrica"
Petre Roman zis "Petrica"

Petre Roman (Neulander) se întoarce la „Matcă” de la prim-ministru la „consilier”. Reciclarea lui Petrică!

 Petre Roman a intrat în „istorie” în decembrie 1989 când omul „fără gât” şi-a făcut apariţia într-un pulover „pe gât”. A jucat un teatru frumos mimând că nu îi cunoaşte pe ceilalţi complotişti, împreună cu care avea să preia puterea. Dar Petre Roman a rămas în mintea românilor prin faimoasa declaraţie în care proclamă industria românească „un morman de fiare vechi”.

 După cum am mai arătat distrugerea industriei româneşti a fost primul obiectiv planificat al grupului de complotiști care erau deja constituiţi în C.F.S.N (Consiliu Frontului Salvării Naţionale) la momentul decembrie 1989. Această structură începe să emită Monitorul Oficial încă din data de 22 decembrie 1989 şi avea să îşi acorde singură împuternicirea legală de a emite Decrete-Lege şi Decrete în data de 27 decembrie prin Decretul-Lege Nr. 2 Art 2.

Articolul nostru: Decretul-Lege Nr. 1 Cum a fost naționalizată economia națională in decembrie 1989

CFSN o istorie ocultată

 CFSN avea să îşi aloce puterea de a emite decrete cu putere de lege abia în 27 decembrie (decretul nr.2) şi a decis să naţionalizeze industria românească prin decretul nr.1 din 26 decembrie 1989 prin care erau confiscate părţile sociale, ce făceau cetăţenii într-un fel de acţionari. În data de 26 decembrie 1989 CFSN nu avea puterea de a emite decrete şi decrete legi şi nici nu avea componenta, abia pe 27 decembrie 145 de persoane au fost anunţate ca făcând parte din CFSN, tot atunci acest organism primea puterea de emite decrete şi decrete legii.

 CFSN a acţionat însă că un organism al puterii de stat în România încă din 22 decembrie 1989 într-un mod total ilegal şi ilegitim. Faptul că la data de 22 decembrie 1989 C.F.S.N acţiona ca un „guvern” şi emitea „Monitorul Oficială” denotă o îndelungată planificare şi o excelentă organizare, practic putem spune că în România, în 1989, nu a exista nici un moment „un vid” de putere.

 După toate sursele artizanii „loviturii de stat” au fost: Ion Iliescu, Petre Roman (Neulander), Gelu Voican Voiculescu, Dumitru Maziuniu aceştia au fost atent supravegheaţi de agentul sovietic Silviu Brucan (Saul Bruckner), alte personaje care au jucat, la acea dată, roluri mai mici au fost: Dan Marțian, Ion Caramitru, Sergiu Nicolaescu şi Adrian Sârbu.

 În anii ce vor urma toate mijloacele de producţie ale ţării noastre: Agricultura, Zootehnie, Piscicultura vor fi distruse, rapoartele SRI din 1994 arata că: la cea dată toate aceste mijloace de producţie fuseseră deja compromise. Distrugerea industria a început cu faimoasa declaraţie făcută de Petre Roman care suna ceva de genul: „industria României este un morman de fiare vechi” şi fost urmată de distrugerea flotei, a învăţământului şi a sistemului sanitar.

737164 485359684844022 1378717262 o - Petre Roman (Neulander) se întoarce la „Matca” de la prim-ministru la „consilier”Raport SRI 1994 – securitatea Alimentara

După 30 de ani … Petre Romn se întoarce

 La 30 de ani de la debarcarea domnului Petre Roman, acesta devine unul din candidații PSD la Primăria Capitalei. Gabriela Firea, a anunţat mai multe nume celebre pe lista de candidați la funcţia de Consilier General, surprinzător printre acestea îl regăsim pe fostul prim-ministru Petre Roman.

 Lista PSD este foarte bine gândită, se doreşte a se transmite un mesaj de „putere” şi „diversitate” dar toţi uniţi sub umbrelă PSD, astfel pe lista regăsim sportivi, antrenori, regizori, actori, politicieni. Practic PSD ţinteşte grupurile mari de susţinători ale acestor persoane … mai puţin Petre Roman. Dacă P.S.D va pierde va pierde, numai şi numai datorită lui Petre Roman.

Cine a mai intrat pe lista PSD?

 Canotoarea Elisabeta Lipă; fostul jucător și antrenor de fotbal Cornel Dinu; fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal din România Dumitru Dragomir; fostul jucător şi antrenor de fotbal Anghel Iordănescu; jucătorul de fotbal de la rapid Daniel Pancu; actrița Monica Davidescu și regizorul Sorin Ilieșiu. Vezi lista pe: stirileProTv

 Numirea lui Petre Roman este o greşeală uriaşă pentru Gabriela Firea dar nu în ultimul rând un uriași pas înapoi pentru domnul Petre Roman. Pentru PSD este dovada clară că acest partid nu poate să se despartă de trecut, da! are printre susţinători nume de „legendă” a sportului, filmului, teatrului dar are şi schelete în dulap.

 Pentru domnul Neulander (zis şi „Petrică”) lucrurile stau cum nu se putea mai prost, de la zmeu fost prim-ministru şi preşedinte de partid va ajunge, cel mai probabil un biet consilier aflat la degetul mic al doamnei Firea.

 Chiar şi domnul Neulander (Roman) pare că a început să înţeleagă asta şi a încercat să mai dreagă busuiocul oferind o explicaţie complicată pe care puteţi citi pe Mediafax. Ce poate să aducă bucureştenilor acest personaj este foarte greu de spus.

Petre Roman fiu al evreului Ernő Neulander veteran al brigăzilor internaționale comuniste din Războiul Civil din Spania, el însuşi fost comunist şi cu un trecut pătat prin apartenenţă la C.F.S.N vine din postura de fost prim-ministru şi preşedinte de partid să candideze la un amărât de post de consilier. Mai rău nici că se putea pentru PSD şi Roman la un loc, mai jos de atât nici ca se putea.

P.S.

 Oare doamna primar  înțelege că își asociază imagine cu omul care este văzut de toată lumea ca cel care: „a distrus industria”?

Related Images:

Citeste si …

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*