Fereastra Overton, Vaccinarea obligatorie şi Condiţionarea unor drepturi fundamentale

Vaccinarea obligatorie si Fereastra overton

 6.113 vizualizări

Vaccinarea obligatorie si Fereastra overton
Vaccinarea obligatorie si Fereastra overton

Fereastra Overton: de la Vaccinarea obligatorie la Condiţionarea unor drepturi fundamentale, o tranziție făcută „Pas cu Pas”.

 În momentul de faţă ne îndreptăm cu paşi rapizi spre o distopie mult mai întunecată decât tot şi-au putut imagina autorii şi regizori care au conceput scenarii despre un viitor super controlat. Niciodată nu a existat o discuţie care să pună la îndoială atât de multe drepturi fundamentale că în cazul dezbaterii despre vaccinarea obligatorie. Fereastra overton s-a pus in mișcare iar finalul nu este deloc îmbucurător.

 În momentul de faţă se pune în discuţie inclusiv dreptul la viaţă, odată ce se propune din ce în ce mai virulent că persoanele care nu urmează o procedură preventivă, precum vaccinul, să fie lăsaţi să moară în cazul în care se îmbolnăvesc. De-asemenea este pus la îndoială, dreptul de a circulă, dreptul la integritatea corporala, dreptul la proprietate, dreptul la familie inclusiv dreptul la căutarea fericirii.

O dictatura medicala

 Nici cele mai întunecate distopii precum: Brave New World, Herrison Bergron, 1984, A Clockwork Orange nu au putut imagina o dictatură medicală în care statul face experimente pe cei mai sănătoşi cetăţeni, mai mult condamnaţii sunt tocmai oameni care nu au comis nici o faptă anti-sociala.

 Obsesia autorilor marilor distopii a fost un stat totalitar care va inventa nişte legi absurde, că mai apoi să pedepsească „rebelii” care refuză noile reguli, nimeni nu a imaginat o societate în care cetăţenii să fie pedepsiţi fără să fi încălcat nici o lege. Câteva distopii imaginau o lume spartană în care cei bătrâni sau bolnavi erau eutanasiaţi, nu au putut concepe, însă, o lume în care cei perfect sănătoşi să fie condamnaţi.

Fereastra overton, masca și vaccinarea

 La început a fost masca, masca pe care o purta doar cine dorea, OMS şi ministru Tătarul ne-ar precizându-ne că ea, masca, nu protejează de viruşi pe cel care o poartă şi trebuie purtată doar de cei bolnavi, fiind chiar contraindicată în cazul persoanelor sănătoase. Experţii ne-au spus că masca oferă o falsă siguranţă, ne face să ducem mâna des la faţă şi evident, nu toate măştile sunt conforme.

 Apoi brusc s-a schimbat foaia, masca a devenit obligatorie în mijloacele de transport în public, magazine, maşini şi alte spaţii închise. Mai mult, au început să apară recomandări că masca ar trebui purtată şi în casă, când eşti singur în parc, sau singur în maşină. Aproape fără să ne dăm seama, a nu purta mască a devenit o infracţiune.

Luarea temperaturii a parcurs o cale similară, asta în timp ce oficial se recunoaşte că cele două proceduri nu au o eficienţă dovedită ştiinţific în combaterea epidemiei de coronavirus, mai mult cu cât purtam mai mult masca, luăm temperatură şi facem mai multe teste numărul infestărilor pare să crească.

Fereastra overton de Vaccinarea obligatorie la condiţionarea unor drepturi fundamentale

 La început totul era frumos, ne-au spus că atunci când va fi produs un vaccin îl va face doar cine vă dori, apoi au început să apară statisticile că cetăţenii nu doresc vaccinul şi avertismentele au început uşor, uşor, să devină ameninţări. Mai întâi prin gura lui Bill Gates s-a spus că lucrurile vor reveni la normal doar când toţi oamenii de pe planetă se vor vaccina, a mai spus şi că va exista un certificat de vaccinare cu care vom putea călători.

Oamenii nu au fost impresionaţi, iar ameninţări subtile au început să curgă, persoanele nevaccinate nu vor putea călători şi nu vor avea acces la serviciile medicale pe care le-au plătit prin intermediul asigurării obligatorii de sănătate și multe altele.

Se pune bazele unei tiranii medicale în care drepturile cetăţeneşti ar urma să fie respectate în funcţie de procedurile medicale pe pare o persoană le-a făcut.

Pas cu pas ne duc de nas spre o noua tiranie

 Mergând pe aceeaşi logică o persoană care are cancer şi refuză chimoterapia, nu ar mai trebui să beneficieze de ajutor medical în cazul în care îi se face rău, la fel diabeticul sau bolnavul de ciroza care nu şi-a respectat regimul.

Încetul cu încetul, se sugerează discret că cei „responsabili” ar trebui să beneficieze de mai multe drepturi decât „iresponsabilii”, iar cei din urmă ar trebui consideraţi „cetăţeni de rangul II”. De ce să mai îngreuneze „iresponsabilii” sistemul, par a spune nişte foşti comunişti deveniţi peste noapte mari democraţi şi luminători de conştiinţe.

Încetul cu încetul, suntem spălaţi pe creier prin campanii agresive de presă, care ne invață să vedem un pericol în oamenii sănătoşi, dar mai ales în cei care nu respecta indicaţiile „oficială”.

O răsturnare totala de valorii in mai puțin de 6 lunii

 Oamenii „curajoşi” au ajuns să fie cei care trăiesc în permanenţă cu frică în sân, în timp ce oameni „liberi” au ajuns să fie cei care ascultă orbeşte ce spun politicienii, oamenii „muncitori” au ajuns să fie cei care nu mai vor să îşi redeschidă afacerile şi solicită ajutor de la stat. Noii oameni „inteligenţi” resping toate informaţiile care au fost catalogate de nişte structuri obscure ca „fake news”, noii luptători pentru egalitate au ajuns să militeze pentru anularea drepturilor omului pentru cei care nu se vaccinează.

 Antisocialii au ajuns să fie cei care militează pentru libertate, drepturile omului și egalitate în faţa legii pentru toţi, chiar şi simpla menţionare a acestor principii generează o reacţie violentă din partea primei categorii.

Cum adică drepturile omului? Adică dreptul tău să îl infestezi pe altul ?

Cum adică libertate? Libertatea de a împrăştia virusul peste tot ?

Cum adică egalitate în faţa legii? Egalitatea celui care nu s-a vaccinat să ia locul omului „nou” vaccinat?

 Şi totul se face după bună practică a ferestrei overton nu dintr-o dată, ci încetul cu încetul, s-a aplicat mai întâi în cazul măştii, a termoscanarii, iar acum se va încerca cu vaccinul, nu doar vaccinul anti-covid ci întreaga listă cu vaccinuri. Acesta este pericolul real să ajungem noi oamenii precum animalele să avem un carnet cu vaccinuri pe care le-am făcut.

 Vom ajunge oare să fim angajați, admiși în învăţământ, primiţi în unităţile de învăţământ în funcție de vaccinurile făcute, un nou nazism se naşte, unul în care noul certificat de „arian” va fi “certificatul de vaccinat” ?

Citeste si :

# Raintv.eu

În 4 spitale din România se testează aşa-zisul vaccin anti-Covid fără să ştie pacienţii?

 

# Clinicaltrials.gov

COVID-19 Vaccine and Impact on Fertility Study

***

Războiul Informational

Related Images:

Citeste si …

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*