Philippe van Welbergen: Imagini îngrozitoare despre posibilele efecte ale vaccinului asupra sângelui

Philippe van Welbergen

 1.162 de vizualizări

Philippe van Welbergen
Philippe van Welbergen

Imagini îngrozitoare despre posibilele efecte ale vaccinului asupra sângelui devin virare pe internet. Cazul Philippe van Welbergen

 Un doctor care activează în Marea Britanie numit Philippe van Welbergen a distribuit pe internet imagini oribile care arata modificări majore într-o probă de sânge analizată la microscop: „asta fac vaccinurile corona cu sângele tău” A comentat el.

Philippe van Welbergen

 Philippe van Welbergen, un medic din Marea Britanie, pretinde că preluat sânge de la pacienții care au prezentat reacții adverse după vaccinul corona. A făcut frotiuri de sânge și le-a pus la un microscop obișnuit, a publicat imaginile obţinute pe internat iar acestea au devenit virare.

 Fotografia de mai sus arată în partea stângă globulele roșii de la o persoană care nu a fost vaccinat împotriva Covid-19 și conform doctorului sângele de la un pacient vaccin cu vaccinul Modernă în partea dreaptă. Diferențele sunt evidente: celulele sanguine din stânga sunt frumos rotunde și distribuite uniform, în timp ce celulele sanguine ale persoanei presupus vaccinata arată mototolite și aglomerate în „ciorchine”.

Imagina a devenit virară şi a fost preluată de diverşi comentatori sceptici la vaccin precum jurnalistul Stew Peters şi inclusă în filmuleţe încărcate pe platformele alternative precum bitchute şi rumble. În doar câteva zile un astfel de video a depăşit un milion de vizualizări, ulterior au apărut variante traduse şi în romană.

Sângele din fotografia din dreapta pare otrăvit „tuburi” de culoare aurie pot fi văzute în această probă. Aceleași structuri au fost observate de cercetătorii spanioli care au descoperit că vaccinurile de la Pfizer și AstraZeneca conțin oxid de grafen.

Peters Show la Stew Peters Show

„Nu trebuie să fii hematolog pentru a vedea că ceva este grav în neregulă cu sângele din partea dreaptă”, a declarat economistul sanitar Jane Ruby la emisiunea „Stew Peters Show”.

„Se pare că sângele a fost otrăvit”. Mai multe fotografii pot fi văzute în videoclip: Acest lucru trebuie să se oprească acum Acum știm că vaccinurile corona, în special cele de la Pfizer și Modernă, provoacă cheaguri de sânge, care pot duce la accidente vasculare cerebrale, atacuri de cord și miocardită, precum și sindrom Guillain-Barré.

„Acest lucru trebuie să se oprească acum”, a spus gazda emisiunii Stew Peters. „Aceste injecti sunt periculoase, deşi sunt numite fals vaccinuri, iar ei vor să le injecteze copiilor tăi. Este complet nebunesc. Acestea sunt (în fapt) injecții otrăvitoare. ”

Varianta in Romana FB

 Reacții oficiale la informațiile lui Philippe van Welbergen

Până în momentul de faţă nimeni nu a comentat imaginile prezente în spaţiul public dar acea aglomerare de globule roşii ar explica reacţiile adeverez reclamate precum: accidente vasculare cerebrale, atacuri de cord și miocardită, precum sau sindrom Guillain-Barré.

 Mai ciudat este ca FDA (Food and Drug Administration) din statele unite a avertiza înainte de scoaterea vaccinurilor pe piaţă ca această nouă generaţie de vaccinuri pot avea o serie de efecte adverse, iar aceste efecte sunt exact acestea despre care tot auzim din surse independente.

Vezi articolul nostru: S-au făcut publice efectele adverse ale vaccinului anti covid19,

SURSE:

Un Articol pe un sit din Olanda care a urmărit acest caz.

Arts deelt afschuwelijke beelden: dit doen coronavaccins met je bloed

Related Images:

Citeste si …

referendumul
Familia

Referendumul este anti-constitutional, restrânge drepturile homosexualilor și produce discriminare.

Vezi -> „Toate minciunile despre Referendum„ Referendumul este anti-constituțional, restrânge drepturile homosexualilor și produce discriminare. – Nu restrânge drepturi, ci le îngheaţă, le bate în cuie unde sunt deja. CCR a răspuns negativ la o […]

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*