Atac mizerabil al neomarxistilor împotriva îndrăgitului colonel Florin Șinca

Cum este denigrat colonelul Florin Şincai

 964 de vizualizări

Cum este denigrat colonelul Florin Şincai
Cum este denigrat colonelul Florin Şincai

Cum este denigrat colonelul Florin Şinca pentru „delict de opinie” de către publicațiile Aktual24 și Ziariștii

Acum câteva zile scriam despre minciuna grosolană a publicaţiei Ziariştii a tovarăşului Cartianu, care după ce au scris un întreg articol pornind de la informaţia banală că PSD nu s-a grăbit să o felicite pe Maia Sandu pentru victoria coaliţiei din Rep. Moldova, a înserat în fals şi AUR în articol. Astfel, ei au încercat să îşi cimenteze naraţiunea cu „propaganda rusă” insinuând că nici AUR nu ar fi felicitat-o pe Maia Sandu. Prin urmare, ne-am gândit să urmărim îndeaproape aceasta oficină neo-marxistă, şi iată că au lansat un nou atac, de această dată îndreptat împotriva îndrăgitului Colonel (r) Florin Șinca.

Vezi Articolul: Fake News cu „Ziariştii” lui Cartianu. Ura lor faţă de AUR este mai mare decât iubirea pentru Adevăr

Ziariştii în fapt publică un articol laudativ la adresa altei latrine neo-marxiste, respectiv Aktual24, publicaţie care conform rubrika.ro şi-a deschis pagina de internet acum circa 6 ani, şi care aparent încearcă să cloneze Digi24 (publicaţie care şi-a înregistrat site-ul acum 10 ani).

Atac Neo-Marxist

 Ziariştii lui Cartianu, cu ghilimele desigur, „Ziariştii” ne informează că:

„Un caz realmente îngrijorător a fost descoperit de colegii de la Aktual24.ro, care publică discursul conspiraționist cu semne clare ale delirului de persecuție din partea unui ofițer superior din Poliție, până acum câteva luni angajat la I.G.P.R, iar azi plătit de la buget în calitate de consilier AUR la Senat.” Articol: AICI

ScreenShot 20210719054435 300x121 - Atac mizerabil al neomarxistilor împotriva îndrăgitului colonel Florin Șinca

Descoperirea” cu pricina nu este vreo anchetă jurnalistică cu reporteri sub acoperire sau camera ascunsă, ci o postare făcută de Colonelul Florin Șinca pe Facebook, care a fost transformată de unii în articole de presă iar de către o altă persoană chiar într-un scurt film. Este o poveste veche deja „fumată„.

 

Prin urmare o furtună într-un pahar de apă, un colonel în rezervă care în timpul liber a făcut o declaraţie publică în care făcea nişte observaţii de bun simţ despre situaţia încordată din perioada pandemiei. Între timp, domnul colonel a devenit consilier A.U.R. pe probleme care ţin de specializarea domniei sale, respectiv „Apărare şi Ordine Publică”. Restul sunt un şir de calomnii şi minciuni pe care le vom demonta mai jos.

Dar hadeti să mergem la clona sitului Digi24, respectiv Aktual24, ca să citim „investigaţia” neo-marxistilor unui anume domn Ovidiu Albu, care ar fi proprietarul sitului.

Aktual24… vechi „prieteni

Articolul a fost scris de o doamnă numită Ioana Hurdea în data de 16 iulie 2021 la indicaţiile domnului Albu, spun sursele noastre (informaţie pe surse). Doamna Ioana Hurdea a mai fost folosită ca lance de atac împotriva Colonelului SRI Vasile Zărnescu, care a scris o carte despre Holocaust, şi împotriva regretatului jurnalist sibian Marius Albin Marinescu.

ScreenShot 20210719054926 300x182 - Atac mizerabil al neomarxistilor împotriva îndrăgitului colonel Florin Șinca
Colonel Şinca

Vezi Doamne!!! cică asta ar trebui să facă jurnalişti de „dreapta”: să atace naţionaliştii, că doar se ştie că naţionaliştii au vândut flotă, au distrus industria şi au trimis 6-7 milioane de oameni să muncească pe plantaţiile occidentului.

Despre domnul Ovidiu Albu există câteva investigaţii care îl leagă cu reţeaua lui George Soroş din România (respectiv Freedom House). Vezi AICI

Titlu Articolului:

 AUR-ist cu pensie specială: „Pregătesc rezistenţa în munţi. Libertatea e călcată în picioare. Între noi şi vite nu mai e nicio diferenţă

În articolele Aktual24 şi Ziariştii observăm o avalanşă de atacuri ad-hominen, asocieri înşelătoare şi minciuni evidente, dar mai puţin informaţii reale despre cine este de fapt Colonelul Florin Şinca. Oare „ziariştii” celor două publicaţii nu au reuşit să găsească vile cu piscine şi maşini luxoase ale colonelului şi prin urmare au venit doar cu această poveste penibilă?

Trebuie să amintim că în momentul în care cineva face o afirmaţie, acesta trebuie analizată independent de meseria practicată de respectivul şi indiferent de orientarea sa politică, presupunem că orice progresist ar trebui să ştie acest lucru.

Colonelul Florin Şinca îşi încheia textul care i-a adus acest atac astfel:

„Cel mai frumos gest bărbătesc, datul mâinii (noroc) a fost mutilat. Credinţa ne-a fost batjocorita, Biserica atacată de neterminaţi şi diavoli, răposaţii ne-au fost nesocotiţi, cum nici turcii în evul mediu n-au făcut-o.

În vremea asta, ţara a continuat să fie furată, ori vândută pe nimic, către mafioţii mondiali, cu sprijinul leprelor de aici.

Semnalul de ‘lume nouă’ se dă şi către justiţie. Aşa cum am avut procurori folosiţi în războiul romano-roman, tot aşa avem şi vom avea judecători.

Se induce o frică teribilă în popor. Libertatea e călcată în picioare. Între noi şi vite nu mai e nicio diferenţă. Eu unul, deja mă pregătesc pentru rezistenţa din munţi. Vreau să mor în libertate!”, scria Şinca.

În acest fragment putem să vedem foarte clar raţionamentul revoltei domnului colonel, eveniment întâmplat în perioada de vârf a pandemiei. Precum şi în fragmentul următor despre „Ziua Copilului”:

„Cum să stea jandarmul la control, la poarta Parlamentului: Tati ai vaccin? Nu? Tai-o, cu copil cu tot! Dacă nu eşti sclav, n-ai ce să cauţi în curtea Parlamentului şi spre Izvor şi spre 13 Septembrie! Scanează codul QR! Hai, executarea!”

Superficialitate sau rea-voință in cazul Colonelului Florin Șinca

Nici „Ziaristicii” si nici „Aktual24” nu au făcut cercetări despre Colonelul Şinca, sau dacă au făcut nu au dorit să ofere informaţiile aflate deoarece nu se potriveau narațiunii lor, respectiv că ei marxiştii sunt super-inteligenți iar adversarii lor sunt toți retardaţi.

Colonelul Şinca este un om integru căruia nu îi se poate reproşa că a profitat cu ceva în folos personal cât a lucrat în poliţie, nu îl vom găsi cu proprietăţi uriaşe sau rude cu afaceri imobiliare. Un lucru mai puţin cunoscut este că domnul colonel este un adevărat şoricel de arhivă fiind pasionat de trecutul poliţiei române, în particular de detenţia poliţiştilor din perioada interbelică sub comunişti.

După instalarea regimului bolşevic în România, aproape toţi foştii poliţişti, procurori şi judecători au fost întemniţaţi, marea majoritate fiind închişi în actuala Cetate a Făgărașului. Astfel, regimul comunist dădea o lovitură mortală justiţiei, aducându-si la toate nivelele oameni în care avea încredere, oameni cu o educaţie precară, ușor de controlat. Acesta este unul dintre subiectele de interes ale domnului Colonel.

Florin Şinca şi-a sponsorizat singur cercetările şi publicarea mai multor cărţi despre poliţia română. Ani de zile, acesta a fost nelipsit din arhivele statului şi ale CNSAS unde s-a documentat pentru a îşi putea publica cărţile, cărţi pe care de cele mai multe ori le oferea gratuit colegilor si prietenilor.

Reeducarea progresistă

La o investigare atentă, colonelul Florin Șinca apare cu totul alt om decât „nebunul conspiraţionist” prezentat de tovarăşii ziarişti. Ziarişti care mai aveau puţin şi cereau reeducarea domnului colonel, sau poate că asta şi vor tovarăşii Albu şi Cartianu: să ne reeduce pe toţi pentru „delict de opinie”. Citiţi cu atenţie concluziile doamnei Ioana Hurdea de la Ziariştii şi vedeţi ce concluzii trageţi.

 

Cazul Șinca este extrem de grav, pentru că arată ce fel de personaje se pot ascunde în instituții de forță ale statului român, chiar în structurile de conducere, și ce fel de oameni mișună inclusiv prin Parlament, plătiți împărătește din banii publici.

Persoanele care suferă de delir de persecuție, așa cum e și cazul lui Florin Șinca, nu pot fi vindecate, explica acum un deceniu regretatul profesor psihiatru Florin Tudose. Acești oameni nu știu că sunt bolnavi și nici nu acceptă acest lucru. Prin urmare, ei nu vor căuta asistență medicală și nici nu vor lăsa să fie ajutați de specialiști. Circa 30% din populație, conform studiilor făcute de psihiatri, crede în tot felul de teorii ale conspirației.

 

Adevărul despre Colonelul Şinca, atacat pentru „delict de opinie

Domnul Colonel Şinca Florin are la activ 30 de ani în munca operativă, nu de stat la birou, prin urmare în acest moment fiind pensionat are pensie militară. După ce a ieşit din poliţie a intrat în partidul A.U.R., unde activează ca si consilier la comisia de „Apărare şi Ordine Publică”. Timp de 6 luni a avut un salariu în calitate de consilier de 1190 lei, ulterior a renunţat la salariu şi în prezent este consilier onorific.

Colonelul Florin Şinca a scris 21 de cărți și 230 de articole de specialitate, fapte ce pot fi verificate în Bibliografia Istorică a României şi în baza de date a Bibliotecii Academiei Romane. Este doctor în istorie la U.N.I.BUC, fără a fi beneficiat de indemnizație de doctorat. Colonelul este si un bun vorbitor motivațional pe subiecte precum demnitatea și iubirea de țară.

Din Cărțile domnului Colonel

– Istoria Poliției, vol.1-3

– Martirii Politiei Române

– Gavrilă Marinescu, polițistul regelui Carol al doilea

– Cartea satului meu

– Monografia comunei Brebu

– Monografia bisericii Pietriceaua

– Monografiile mănăstirilor: Crasna, Polovragi, Brebu, Râmeț,

– Relații romano-austriece

– Vasile Lascar, liberalul reformator al poliției

– Neclintită Credință a Politiei

– Rolul poliției în făurirea Unirii de la 1918

Ura fața de AUR ii face pe „ziariștii” mai sus amintiti să il atace și denigreze pe Colonelul Florin Șinca, inventând tot fel de inepții, pe care după cum s-a văzut nu s-au deranjat sa le mai și verifice. Vom continua să urmărim aceste publicații și să le demascăm minciunile.

***

Războiul informațional

Related Images:

Citeste si …

3 Comentarii

  1. Din pacate acea Maia din rep Moldova o sa faca numai rau , daca acum are si partidul ei e grav. O sa i intereseze nu bunastarea ci promovarea anomaliilor sexuale , o sa umple tara de firme straine ceea ce ei nu acceptau pana acum. O sa sufere ca noi din cauza unora care promoveaza ce e anormal, vaccinarea, interesele straine .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*