Bill Gates vorbeşte de viitoarea pandemie, iar experţi de vaccinarea perpetua

vaccinarea perpetuă

 317 vizualizări

viitoarea pandemie
viitoarea pandemie si vaccinarea perpetuă

Bill Gates vorbeşte de viitoarea pandemie, iar experţi de vaccinarea perpetuă. Totul a fost prezis de un joc.

 Încetul încetul toate ipotezele etichetate ca „teorii conspiraţioniste” încep să se adeverească, cel mai probabil va exista un „certificat de vaccinare” iar vaccinarea ar trebui să devină obligatoare în toată lumea. Mai nou miliardarul american Bill Gates vorbeşte cu zâmbetul pe buze despre viitoarea pandemie cât și de al treilea vaccin . Vaccinarea perpetuă pare a fi următorul scenariu.

 Realitatea e mai gravă ca orice teorie zisă „conspiraţionistă” domnul Bill Gates a început să se refere la prezenţa pandemie ca „Pandemia Nr.1” dar şi să vorbească de viitoarele pandemii ce vor urma.

 După ce domnul Gate a „prezis” apariţia unei pandemii globală similare celei din 1920, acum acesta vorbeşte despre actuala pandemia ca „pandemia I” (Numărul 1) şi susţine că ar trebui să ne pregătim deja pentru viitoarea pandemie, ce va urma.

ScreenShot 20210218220626 300x151 - Bill Gates vorbeşte de viitoarea pandemie, iar experţi de vaccinarea perpetua
Bill si vaccinarea perpetuă

Vaccinarea Perpetuă

 Anthony Fauci declară recent ca date noi arată că vaccinurile COVID sunt mai puţin eficiente împotriva noilor tulpini ale CoronaVirusului, asta în timp ce noi şi noi tulpini încep să apară peste tot in lume.

 Vezi articol: Anthony Fauci: Date noi arată că vaccinurile COVID sunt mai puţin eficiente împotriva noilor tulpini ale coronavirusului

 Bill Gates nu se lasă nici el mai prejos si declară pentru „CBS Evening News” că toate companiile care au dezvoltat vaccinuri până acum urmează să facă un al treilea rapel care să imunizeze organismul împotriva ultimelor mutați ale virusului Covid-19.

Toate cele cinci companii care au făcut vaccinuri în SUA urmăresc să facă modificării și sa îmbunătățească vaccinul pentru că persoanele care au făcut deja două injecții să  beneficieze si de de al treilea vaccin.”

Vezi articolul aici: Third shot may be needed to combat new coronavirus variants, Bill Gates says

 Mai nou, se promovează ideea că cele două vaccinuri (primul şi apelul) nu vor termina povestea epidemiei de covid-19, deşi până acuma s-a spus că doar aşa ne vom întoarce la normalitate. În primul rând imunitatea oferită de vaccinul anti-covid nu durează foarte mult şi mai nou nu oferă o protecţie foarte bună împotriva noilor tulpini.

 Astfel apare ipoteza vaccinări perpetue, respectiv că în fiecare an să ne vaccinăm cu un „reapel” şi cu un update pentru noile tulpinii apărute. Iar dacă domnul Gates are dreptate, atunci vor apărea periodic noi şi noi vaccinuri atat pentru actualul Covid-19 cat si pentru viitoarele epidemi..

Beatrice Mahler (managerul Institutului „Marius Nasta” din Bucureşti)

Mai aproape de casa Beatrice Mahler ne spune ca imunitatea oferita de vaccin va dura undeva intre 8 luni si 2 ani:

„Până în acest moment avem date privind un răspuns imun eficient şi maximal până la 8 luni de la imunizare. Imunitatea e eficientă apoi încă o perioadă de timp. Nu avem date științifice care să susțină un răspuns imun pentru o anumită perioada. Producătorii vaccinurilor ies public și confirmă că se așteapă că imunitatea să dureze 1 an sau 2 în cazul vaccinurilor care se administrează în acest moment.”

Gates admite ca vor urma si alte vaccinuri

 Gates recunoaște asta in interviul acordat pentru „CBS Evening News” unde precizează ca in cazul în care coronavirusul nu este eradicat, a precizat el, în viitor vor fi necesare rapeluri suplimentare.

„Probabil nu anual, dar atâta timp cât virusul este acolo, dorim ca cât mai mulți americani să nu răspândească virusul între ei”, a spus Gates

 Situl gatesnotes, prezintă într-un articol întitulat „The first modern pandemic” versiunea familiei Gate despre aceasta pandemie. Articolul se încheie surprinzător cu concluzia că la sfârşitul acestei lupte cu virusul Covid-19 umanitatea va declara încheiat capitolul „Pandemia I”

 Trebuie înţeles că astfel de pandemii globale au fost doar câteva în istoria umanităţii, pandemiile globale au fost separate de perioade uriaşe de timp, niciodată acestea nu s-au suprapus într-o perioadă mai mică de 100 ani (adică un secol). Cu toate acestea deja se vorbeşte de următoarea pandemie pentru care ar trebui să ne pregătim.

Scrisoarea lui Bill Gates din 2021

 În scrisoarea sa anuală din 2021 Bill Gates vorbeşte despre lecţia „acestei pandemii” din care ar trebui să ieşim mai „egali” decât am intrat. Este greu de înţeles ce legătură au găsit „liderii” intre egalitatea, poluarea sau consumul de carne și viruşii.

ScreenShot 20210218220500 300x157 - Bill Gates vorbeşte de viitoarea pandemie, iar experţi de vaccinarea perpetua

 Bill Gates scrie despre „lecţia” pe care umanitatea a căpătat-o şi care va fi utilă în viitoarele pandemii.

„Cred că vom vedea îmbunătățiri uriașe în diagnosticare și anticorpi monoclonali, prezic că vaccinurile ARNm vor deveni mai rapide de dezvoltat, mai ușor de scalat și mai stabile de stocat în următorii cinci până la zece ani. Aceasta ar fi o descoperire imensă, atât pentru viitoarele pandemii, cât și pentru alte provocări la nivel mondial în materie de sănătate. „

Articolul: The year global health went local

Jocuri de calculator cu pandemii

 Pentru a lupta cu „viitoarele” pandemii Bill Gates spune că vom avea nevoie de 3.000 de experţi din întreaga lume. Iar pentru antrenarea acestor „primi respondenţi” umanitatea ar trebui să ruleze periodic „jocuri cu viruşi” la fel cum armata se antrenează pentru diverse scenarii.

 „Pentru a învăța cum să folosim cel mai bine acești primi respondenți, lumea trebuie să ruleze în mod regulat jocuri cu viruşi – simulări care să ne permit să exersăm, să analizăm și să îmbunătățim modul în care reacționăm la focarele de boală.”

 Numai că aceste jocuri deja există, doar că scopul lor este puţin diferit, scopul lor este infestarea rapidă a întregii populaţii a globului. Astfel în 2012 o companie de jocuri din Marea Britanie a lansat jocul Plague Inc. Scopul acestui joc este infestarea umanităţii cu un virus ucigaşii, umanitatea încearcă să găsească o cură iar jucătorul are misiunea să infesteze toată populaţia globului înainte ca savanţi să poată găsii antidotul.

 Jocum Plague Inc pare a fi făcut pentru a colecta informaţii referitoare la cele mai bune metode de răspândire a unui virus. Pe internet exista deja o comunitate de Gameri care propunea diverse „strategii” despre cum să infestezi umanitatea cu un număr cât mai mare de victime. O strategie sugerează evitarea vapoarelor comerciale şi de transport a mărfurilor deoarece oricum tăriile îşi vor închide rapid porturile şi concentrarea pe obţinerea de mutaţi care să infesteze animalele domestice.

  Este bizar să urmărim pe internet reacţiile unor puşti care joacă acest joc şi se bucură când programul îi anunţa că au reuşit să extermine toată populaţia Japonie sau a Rusiei. Gamerii „profesionişti” învaţă rapid că virusul trebuie adaptat şi la clima caldă a Africii dar şi la temperaturile joase din Rusia.

Scenariul Viitoarea Pandemie anulează întoarcerea la normalitate

 Încă de la început media a promovat puternic ideea că lumea nu va mai fi la fel, în timp ce sceptici au promovat „întoarcerea la normalitate”. Spusele lui Bill Gates ne dezvăluie un scenariu monstruos o lume care nu se va mai întoarce niciodată la „normalitate” şi în care fiecare dintre noi va fi considerat ca un posibil purtător de viruşi ucigaşi.

 Prin urmare se poate prevedea cu uşurinţă ca scenariul urmărește ca umanitatea să nu se mai întoarcă niciodată la „normalitate”. De asemenea se doreşte vaccinarea obligatorie şi vaccinarea perpetuă a populaţiei cât şi apariţia aproape sigur de „Certificate de Vaccinat”.

In 2018 în România s-a dorit implementarea unei legii de vaccinarea (obligatorii) a populației, Vezi proiectul de lege: AICI

 Prestigioasa publicație welt.de dezvăluie într-un articol de excepție ca Guvernul German ar fi știut din martie 2020 adevărata magnitudine la care epidemia va ajunge si s-a pregătit pentru a prezenta publicului lucrurile ca atare. Articolul: AICI

Singura soluție: Vaccinarea Perpetua

 Un multe de informații ies la suprafața care indică că scopul a fost de la bun început această vaccinare nesfârșită a întregii populați a globului. Astfel de la bunînceput  nu s-a urmărit găsirea unui tratament deși s-a știut că nu poate exista un vaccin pentru un astfel de virus. Acuma vin și ne spun că noi şi noi tulpini apar în lume, tulpini pentru care va trebui să facem noi și noi rapeluri. Nici un moment nu s-a dorit identificarea unui tratament, motiv pentru care s-au interzis din start autopsiile. 

 Cei care au crezut în scenariul cu „întoarcerea la normalitate” vor descoperi că au fost induşi în eroare acum vor fi îndemnaţi să facă noi și noi vaccinuri pentru fiecare nouă tulpină, asta în timp ce domnul Gates deja anunţa viitoarea epidemie. Vaccinarea Perpetuă scrie pe fruntea vacciniștilor.

Vezi și articolul nostru: COVID19: Ciudatenii despre CoronaVirus

SURSE:

# gatesnotes

The year global health went local

 

# welt.de

Wenn der Staatssekretär Wissenschaftler zu „maximaler Kollaboration“ aufruft

 

# gatesnotes

The first modern pandemic

 

# reuters

Chinese regulators remove ‘Plague Inc’ game from Apple’s China app store

***

Razboiul Informational

 

 

Related Images:

Citeste si …

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*