Protestul din 16 decembrie; ProTv, Antena 1, Digi24, Realitatea: Boicot General

 1.982 de vizualizări

Protestul din 16 decembrie
Protestul din 16 decembrie

Protestul din 16 decembrie a fost boicotat de întreaga „Mainstream media” (MSM) indiferent de baricada sau patron

 

 Bucureşti 16 decembrie 2018 pe o vreme câinoasă, ploaie măruntă, vânt, băltoace, porţiuni unde gheaţa şi zăpada nu au fost pe deplin dovedite de ploaie. Este genul de atmosferă pentru care a fost făcut proverbul „pe o vreme ca asta, să nu dai niciun câine afară”.

 Primii care am ajuns în Piaţa Victoriei ne-am zis „ghinion” – sigur nu o să vină nimeni. Şi totuşi … grupuri, grupuri şi-au făcut apariţia de la Iaşi, Cluj sau chiar Chişinău, veniţi cu autocarul sau chiar pe cont propriu. Toţi au venit să apere Constituţia, acea constituţie pe care nici preşedintele, nici guvernul, nici partidele politice sau aşa-zisa „societate civilă” nu o mai recunosc. Toţi se fac că plouă, cum a plouat afară peste romanii patrioţi, care au venit la miting pe cheltuiala şi timpul propriu.

Protestatarii s-au adunat în Piața Victoriei, după care s-au deplasat în marş pe traseul Piața Victoriei – Piața Romană – Universitate – Calea Victoriei – Piața Națiunile Unite – Parlamentul României. S-a marseluit , de la ora 15.00 la 20.00

La acest protest s-au strâns conform organizatorilor cca 2.000 persoane.

Oamenii au scandat:

„Nu islamizării” „Credința, familia și patria”, „Europa – continent creștin”, „Pactul de Migraţie mare aberaţie”, „Afară cu Soros din ţară”, „Trădarea de ţară în Pacturii se măsoară”, Burqa si Sharia nu in România.

Nu exista Stânga sau Dreapta

Pactul pentru migrație a fost singurul subiect care nu a iscat niciun fel de divergențe între președintele Klaus Iohannis și premierul Viorica Dăncilă ( implicit Liviu Dragnea premierul de facto). Nici intre PNL, USR si PSD.

Șeful statului a semnat imediat Memorandumul Guvernului Dancila care a propus adoptarea unei poziții de susținere din partea României a Compactului Global pentru o Migrație „Sigură şi Ordonată”.

Totodată pactul pare a primi şi susţinerea unanimă a USR, până în momentul de fata doar două voci din parlament şi-au asumat public o poziţie de rezervă faţă de pact deputatul Gheorghe Daniel şi senatorul Popescu Tariceanu.

Pactul a generat la nivel internaţional puternice controverse, doar în România televiziuni „rivale” precum ProTv, | Antena1 , |RealitateaTV şi |Digi24, nu au organizat nici un fel de dezbateri pe aceasta tema, mai mult cele 4 acţiuni de proteste de până acum au fost total ocultate nefiind nici macar mentionate la stiri.

48381204 2126988424035390 892255373862371328 n - Protestul din  16 decembrie; ProTv, Antena 1, Digi24, Realitatea: Boicot General
Protestul si TV

Lucrul bun este că de la inaugurarea Catedralei Mântuiri Neamului romanii au început să îşi dea seama de faptul că sunt minţiţi cu televizorul. Avem momente concrete Referendumul, Inaugurarea Catedralei, Marşurile şi Mitingurile împotriva Colonizării când întreaga presa a sabotat informarea corectă a populaţiei. Terenul începe să fie pierdut rapid de manipulatori, deja mult preconizata „bătaie cu jandarmii”din 1 decembrie nu a mai avut loc.

ScreenShot 20181217215224 - Protestul din  16 decembrie; ProTv, Antena 1, Digi24, Realitatea: Boicot General
DigiTV

Începutul Sfârşitului ?

 Povestea cu preluarea Mişcării Vestelor galbene de către #Resist, eşuează comic chiar zilele acestea, din Franţa până în Irlanda oameni s-au sculat împotriva unor companii multinaţionale care fac preţul la Gaze şi Ţiţei, protestatarii au început să ceară public trecerea exploatării resurselor de bază în „domeniul public naţional”, doar la noi #Rezistentii lui Moise Guran şi Lucian Mândruţa sunt corporatişti iar asa zisul lor protest se reduce doar la fantezii erotice cu Liviu Dragnea.

Europenii devin naţionalişti şi cer referendumuri, schimbarea sistemului electoral, interzicerea privatizării companiilor de apă potabilă şi resurse strategice. Presa din România  nu prezintă revendicările reale ale oamenilor si abordează subiecte răsuflate, nimic altceva decât can-can politic precum,  o furtună într-un pahar cu Iohannis vs Dragnea.

Pe fețele morcovite ale lui Cristian Tudor Popescu, Lucian Mândruţa, Moise Guran, moderatorii Digi24 și Rares Bogdan, a început să se vadă pentru prima oară îngrijorarea … oamenii nu-i mai cred. Aşa au ales să facă jurnalism de peste 20 de ani. Probabil le-a fost mai ușor asa ….

protest 16 decembrie 1 - Protestul din  16 decembrie; ProTv, Antena 1, Digi24, Realitatea: Boicot General
protest 16 decembrie

La noi nu „permis”

În timp ce majoritatea posturilor europene din Rusia până în Scoţia, mai prezintă si ce are ţara lor mai mândru, că erau „paranormali” în Rusia, artişti în Franţa, bucătari în Italia şi Grecia, inventatori în Germania, la noi s-au complăcut în eternele ştiri cu babe violate şi beţivi care intrau cu maşinile în garduri şi copaci. La noi, nici o bucurie nu ne este permisa, nici măcar gimnastica, sau fotbal, când un olimpic este intervievat presa „Damboviteana” ei il întreabă cu tupeu: „de ce nu a plecat si el ?” .

Iar „formatorii de opinie” au început treptat, treptat să decidă care informaţii merita difuzate şi care nu. Cum a recunoscut cu aroganţa Moise Guran în prima zi post referendum, când a amintit în treacăt că 3 ani de zile cât s-au strâns semnături şi s-au făcut demersuri el a preferat să sa treacă sub tăcere organizaţiile naţionaliste care au susținut demersul referendumului cu o consecventa sisifica in ciuda ostilității aproape unanime a presei

Toti acești cerberi precum Lucian Mandruta, CTP dar si toate posturile-monopol care-i găzduiesc numai pe dumnealor și pe cei asemenea, au o problema. Anume digitalizarea informației si apariția surselor din presa alternativa,

Fiecare acţiune incorecta politic e o bătălie pierdută pentru mamuţii televiziunilor din România alintate de către putere cu acoperire „națională”. Este o bătălie pierduta ab initio din pricina faptului ca esafodajul lor argumentativ pleacă de la premize false. Pe măsură ce ei pierd câștigă comunitățile românești si felul nostru de viata.

Ei vor rămâne cu un grup mic de acefali care ar ieși oricând sa scandeze înjurături cu al de Iohannis sau Dreagnea in timp ce lumea pe care chiar ei o alinta cu epitetul de: “Civilizata” sau chiar “Occidentala” încearcă sa lupte pentru drepturile celor mici.

***

Mai multe poze pe pagina de FaceBook Ce-i cu noi?

Razboiulinformational

Dogaru Victor

Pasagiile noastre:

FaceBook

YouTube

 

Related Images:

Citeste si …

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*