VIDEO: Conferință a „Frontline Doctors” cenzurată pe întreg internetul

Frontline Doctors

 1.831 de vizualizări

Frontline Doctors
Frontline Doctors

O conferință a „Frontline Doctors” cenzurată pe întreg internetul: „Adevăratul pericol este frica

 De curând, în Statele Unite a avut loc o conferință a un grup de doctori numiţi „Frontline Doctors” (doctorii din linia întâii), conferinţa a fost ţinută în faţa clădirii Curţii Supreme din SUA supranumită „SCOTUS”. Vorbitorii au fost prezentaţi de un senator şi în mare au spus că boala dată de virusul „Covid-19” se poate trăda cu hidroxychloroquina , zinc şi azytromicina.

 Aceştia şi-au început conferinţa anunţând că doctorii pot învinge Covod-19 dar nu şi adevăratul pericol pentru societate, anume frica.

Ce au spus „Frontline Doctors

 Doctorii din grupul „Frontline doctors” au spus că ei şi-au tratat şi vindecat toţi pacienţii în modul acesta. Doctoriţa Stela Imanuel, a precizat că ea şi-a tratat pacienţi în felul acesta şi în ţara ei de origine, Nigeria, şi că în doze normale, hidroxychloroquina este mai sigură decât aspirină. Ea a precizat că în SUA a avut 350 pacienţi de Covid, unii cu comorbiditați- diabet, astm, probleme cardio, unii dintre ei oameni în vârstă, şi că ea i-a vindecat pe toţi.

 Aceşti medici au catalogat ca eronate studiile despre efectele „negative” ale hidroxychloroquinei şi au spus că au fost publicate doar 2 astfel de studii, care au fost retrase în doar câteva zile de la publicare, deoarece erau pline de informaţii false.

 În studiile respective, s-ar fi folosit doze imense administrate unor pacienţi care nu aveau Covid. Deci, „Frontline doctors” au afirmat că în acele studii s-au administrat doze extrem de mari, unor pacienţi care aveau alte probleme de sănătate decât Covid, ceea ce nu este corect din punct de vedere ştiinţific.

 De asemenea, doctor Stela Imanuel a spus că politicienii în America dau legii strâmbe prin care interzic farmaciştilor să dea pacienţilor hydroxychloroquina, chiar când pacienţii au reţetă de la doctor să îşi cumpere acest medicament. Ea a precizat că este singurul caz în istorie, în care politicienii interzic farmaciştilor să elibereze medicamentele pe reţeta, ceea ce este strigător la cer. În alte ţări, inclusiv Iran, acest medicament se poate cumpăra din farmacii, fără să fie nevoie de reţeta, în timp ce în SUA devine interzis în mod ilegal şi abuziv.

Donalt Trump a distribuit filmuleţul

 Preşedintele american domnul Donald Trump a redistribuit filmuleţul conferinţei pe Twitter, fapt criticat virulent de opozanţi săi. Vezi: AICI articol BBC

 Siturile care se ocupă de verificarea faptelor (Fact Check) nu au putut să infirme că persoanele care apar în filmuleţ nu ar fi doctorii, însă au criticat afirmaţiile făcute de aceştia legate de eficienta hidroxychloroquinei. Aici mai multe INFO

 Filmuleţul a fost interzis de pe toate reţelele sociale importante fără explicaţii suplimentare, pagina de YouTube PragerU au fost cei care au demascat cenzura.

116343981 230792301342837 3916024805470501092 n 150x300 - VIDEO: Conferință a „Frontline Doctors” cenzurată pe întreg internetul

 Doctorii de la „Frontline doctors” au mai afirmat că: Nu există nici un caz documentat, în care un elev/student să transmită virusul la un profesor ( tineri asimptomatici nu transmit virusul). Prin urmare aceştia s-au exprimat în favoarea redeschiderii şcolilor.

Ulterior conferinței făcută în faţa clădirii Curţii Supreme, doctori de la „Frontline Doctors” au făcut o conferință de 3 ore într-o sala de conferințe.

***

Războiul Informațional

Related Images:

Citeste si …

referendum
Alte stiri

Organizaţiile care susţin referendumul doresc şi interzicerea avortului

Organizaţiile care susţin referendumul doresc şi interzicerea avortului, a divorţului au o viziune retrograda despre rolul femeii în societate. – În discuţie este pusă căsătoria, a afirma că îngheţarea definiţiei căsătoriei la un stadiu conservator […]

Deutsche Presse-Agentur
Stiri externe

Publicația germana Deutsche Presse-Agentur jigneşte România vorbind de anexarea Ardealului

Agenția de presă Deutsche Presse-Agentur scrie despre „anexarea unei părți a Ungariei”   Agentia de stiri germana Deutsche Presse-Agentur, joacă de aniversarea centenarului cartea revizionistă. Ştirea este difuzată și pe postul public de televiziune ZDF […]

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*