Prăbuşirea unei civilizaţii: Rotherham, Jessica Yaniv, teroristul din Ohio

Prabusirea unui Imperiu

 165 de vizualizări

Jessica Yaniv
Jessica Yaniv

Prăbuşirea unei civilizaţii: Rotherham, Jessica Yaniv, teroristul din Ohio; a fost frumos cât a durat

Violurile din Rotherham, transsexualul Jessica Yaniv, teroristul democrat din Ohio , simple excepții sau semne ale unei societăți in declin?

Prăbuşirea unei civilizaţii este un subiect de interes pentru istorici, antropologi, sociologi. Cauzele sunt determinate ştiinţific prin culegerea de informații oferite de numeroase discipline. Avem prin urmare întreaga paletă de „ştiinţe auxiliare istoriei”, cât şi numeroase discipline moderne. Diverse teorii sunt puse în discuţie, precum înnebunirea împăraţilor şi oficialilor romani datorită unei băuturi cu o concentraţie uriaşă de plumb (pe care aceştia o consumau), influenţa schimbărilor climatice asupra dezvoltării Egiptului antic şi multe altele asemenea.

Concluzia finală este una singură: toate civilizaţiile se prăbuşesc, iar factorul extern (războaie, invazii) nu reprezintă decât o  etapă finală care ajunge să curme o lungă agonie.

Civilizaţia pietrei, bronzului, fierului; Civilizaţia Egipteană, Greacă, Romană, Asiriană, toate sunt subiecte de studiu pentru cercetători. Dacă primele civilizaţii materiale (a bronzului, a fierului) s-au prăbuşit prin apariţia unor tehnici şi materiale noi, civilizaţiile statale (egipteană, romană… etc) s-au prăbuşit aproape toate din interior.

În mod inevitabil, civilizaţia noastră se va prăbuşi într-un final, şi într-o bună zi va ajunge subiect de studiu pentru civilizaţiile care ne vor preceda. Cu siguranţă vor fi fascinaţi de dragostea noastră faţă de ştiinţă, setea de libertate şi dorinţa de autoperfecţionare. Dar nu vor putea înţelege cum de am făcut greşelile idioate pe care le facem. Cum de nu am văzut semnele inevitabile ale prăbuşirii, cum de, în loc să luăm măsuri, am contribuit la accelerarea procesului de autodistrugere.

Într-un final vor realiza că nu a fost vina noastră, ci a unei elite ce dorea să construiască o nouă societate care nu avea cum să funcţioneze. Se vor întreba cum de nu am pus mâna pe arme să ne apărăm propriile vieţii şi vieţile copiilor noştri, şi probabil vor rămâne cu acest mister.

Diversitatea distruge coeziunea

Acesta este titlul unui cunoscut studiu, „Diversitatea distruge coeziunea”, cu cât măreşti diversitatea într-un grup, cu atât interacţiunile dintre membrii săi vor avea de suferit. Cu cât există mai multe elemente comune (rasă, etnicitate, religie, cultură, idealuri), cu atât societatea este mai unită şi liniştită.

În momentul în care opinia publică a constatat că migraţia masivă nu duce la integrare, progresiştii au proclamat băştinaşii drept vinovaţi. Aceștia nu le-au oferit imigranţilor destulă iubire nu i-au înconjurat cu destulă căldură, nu i-au sprijinit destul să se integreze. Soluţia oferită a fost: mai multă imigraţie, mai multă diversitate, dacă pacientul intra în convulsii îi administrăm o doză dublă de otravă.

Atunci când familiile homosexuale nu au devenit familii normale, s-a răspuns cu mai multe drepturi, mai multe marşuri, mai multe legi anti-discriminare.

Este un drum care nu poate duce decât într-o singură direcţie: distrugerea, iar artizanii acestei scheme nu vor putea construi nimic din haos. O clădire distrusă este o clădire distrusă, iar din resturi poate mai poţi construi 2-3 colibe, dar niciodată o clădire mai mare.

Semnele Distrugerii Iminente sunt peste tot

În cazul violurilor de la Rotherham, avem un prim exemplu de eşec al politicilor multiculturale. În acest oraş, între 1997 şi 2013 au avut loc 1.400 de violuri împotriva unor tinere între 11 şi 16 ani, iar părinţii, autorităţile, presa au cunoscut abuzurile. Tăcerea generală a fost cauzată de frica de a nu fi acuzat de „rasism” de organisme similare CNCD-ului de la noi; majoritatea violatorilor erau, evident,  imigranţi.

Cazul lui Jessica Yaniv

De curând, presa a început să relateze despre un transsexual canadian, Jessica Yaniv, acesta a devenit „faimos” după ce a dat în judecată un salon de epilare genitală. Vezi: [(AICI)]

Cazul deja cunoscut este al unei imigrante care şi-a deschis un salon la domiciliu în Columbia Britanică (Canada) unde oferea, printre alte servicii, şi epilare genitală în stil brazilian. Aceasta procedura implica epilarea cu ceară totală în zona genitală feminină, problema a fost ca Jessica Yaniv are organe genitale masculine. Femeia l-a refuzat pe transsexual, motivând că nu se simte în siguranţă să epileze organele genitale ale unui bărbat. Jessica Yaniv a procedat la fel cu numeroase alte saloane pentru femei, aducând în faţa unui tribunal de „drepturile omului” femeile care au refuzat să îi epileze penisul şi testiculele. Prima femeie era imigrantă si a fost nevoita sa isi închidă afacerea, principala ei sursa de venit din care isi întreținea copiii.

Transsexualul Jessica Yaniv a scris pe Twitter:

Este vorba de întreprinderi și de indivizi care folosesc religia și cultura lor pentru a refuza să servească grupurile protejate, pentru că nu sunt de acord cu ele.”

Prin urmare, presa a intrat pe fir şi a început să îl investigheze pe Yaniv, aşa s-au aflat numeroase lucruri şocante. Jessica Yaniv obişnuieşte să intre în toaleta fetelor şi să facă poze în oglindă cu fete în spate.

yanis - Prăbuşirea unei civilizaţii:  Rotherham, Jessica Yaniv, teroristul din  Ohio

Jessica Yaniv are un fetiş pentru menstruaţie şi a afirmat în numeroase situaţii că este la „ciclu”, totodată a abordat mai multe fete de 12-13 ani pe internet, pentru a le întreba cum îşi „introduc” tamponul.

eac - Prăbuşirea unei civilizaţii:  Rotherham, Jessica Yaniv, teroristul din  Ohio
conversatii socante

Apoi a fost co-organizator al unei petreceri pentru fete între 12 şi 16 ani topless, la care părinţii trebuiau să semneze că sunt de-acord să îşi lase fetele să vină neînsoţite.

A atacat presa …

Deşi a fost văzut alergand, Jessica Yaniv merge într-un scaun cu rotire motorizat, pretinzând că are un handicap sever.

jessica yaniv 3 - Prăbuşirea unei civilizaţii:  Rotherham, Jessica Yaniv, teroristul din  Ohio
saun cu rotire motorizat

Ultima sa aventura a constat în atacarea jurnaliştilor de la Rebel Media: împreună cu mama sa, Yaniv a lovit şi ameninţat jurnalişti veniţi în faţa casei sale să îi pună câteva întrebări. După ce a atacat cu un baston echipa de filmare, Jessica Yaniv a chemat poliţia, care a legitimat membrii echipei de filmare.

Cum este posibil aşa ceva ?

Societatea occidentală se îndreaptă către prăpastie, la noi propaganda #Rezist ne orbește, spunând că este totul doar o mare dezinformare „putinista”. Cu toate astea, avem: bărbaţi care se declară femei şi intră în toaleta unor fetiţe unde încep să facă poze, îl avem pe Yaniv care vrea să oblige în justiţie nişte femei să îi atingă testiculele. Transsexualul Yaniv şi mama sa atacă presa, iar poliţia intervine în favoarea sa, aici s-a ajuns cu acest cult al discriminării pozitive.

Cel mai grav este ca societatea occidentala si-a pierdut simțul moralității, cei slabi si vulnerabili nu mai sunt protejați. Dreptul unei femei sa nu atingă penisul unui pervers sau al unor fetite sa se simtă in siguranță intr-o toaleta publica pălește in fata marșului triumfător al LGTBQ+. Mai grav este ca aproape nimeni din interiorul comunității LGTBQ+ nu l-a condamnat pe Yaniv, doar transsexualul  Blaire White l-a proclamat un prădător sexual.

Atentatul terorist de la Dayton, Ohio, Statele Unite

Pe 4 august 2019, în Dayton, Ohio, Statele Unite, a avut loc un atac armat în care 10 persoane au fost ucise şi 27 rănite. Presa l-a acuzat imediat pe preşedintele american Donald Trump, iar atacatorul a fost proclamat de „extremă dreaptă”. Mai târziu s-a demonstrat că teroristul Connor Stephen Betts era înregistrat ca Democrat, iar în social media au apărut informaţii că acesta activa în Antifa.

connor betts antifa leftist socialism - Prăbuşirea unei civilizaţii:  Rotherham, Jessica Yaniv, teroristul din  Ohio

Evident, nimeni nu a mai făcut campanii împotriva democraţilor sau Antifa, iar vechile articole care dădeau vina pe „supremațistii albi” au rămas nemodificate. Presa mainstream (MSM) nu mai avea nimic de adăugat, retorica că naționaliștii albi sunt cei care comit astfel de atentate era prea bună să mai fie tulburata de fapte.

Atunci când realitatea nu se conformează teoriei progresiste, faptele sunt ignorate, aceeaşi problema o regăsim şi în toate celelalte cazuri prezentate. Dacă „refugiaţii” se dovedesc a fi violatori, faptele trebuie ascunse, pentru a nu alimenta „discursul urii”. La fel se va proceda şi dacă cuplurile de homosexuali se dovedesc a fi agresive fată de copiii adoptaţi, sau dacă bărbaţi in fusta intra în toaleta femeilor să facă poze. Totul trebuie băgat sub pres spre a nu tulbura imaginea „perfectă” a diversităţii.

Începutul sfârșitului…

Societatea occidentală a ajuns să domine planeta deoarece a aplicat în plan social o metodă similară „metodei ştiinţifice”. Au fost testate diverse sisteme, legi, teorii sociologice, ipoteze, ce nu a mers a fost eliminat, iar ce a funcţionat a fost promovat şi apoi copiat şi de alte state. În momentul în care nu mai avem voie să atragem atenţia asupra aspectelor disfuncționale, sau dacă avem nu suntem luaţi în considerare, societatea se va prăbuşi. Nici un organism nu poate funcţiona dacă consumă doar chestii care îi fac rău, şi cu cât îi este mai rău, cu atât consumă mai mult din ceea ce îl distruge.

Prăbuşirea occidentului deja prezisă de numeroşi filosofi poate fi momentul ridicării unor state mai mici din est. Nu este prima oară când se întâmplă asta, la îngemănarea dinte perioadele antichităţii târzii şi evului mediul timpuriu s-a mai întâmplat ceva similar. Imperiul Roman de Apus, Roma şi-a deschis porţile pentru refugiaţii germanici hăituiţi de alte triburi mai barbare decât ei, iar câteva decenii mai târziu aveau să distrugă Imperiul. În Est, la Constantinopol s-a decis o altă politică, construirea unor ziduri puternice în jurul capitalei, iar imperiul a continuat 1000 de ani.

Împăratul este Gol

In toate societățile, oamenii care au constatat decadenta societății lor si care si-au ridicat vocea împotrivă asupritorilor au fost in minoritate. A fi in minoritate nu invalidează o poziție, marea majoritate a oamenilor sunt prea ocupați cu treburile zilnice, dar multi sunt doritori sa afle adevărul. Sa nu va fie, dara, rușine sa ziceți… Împăratul este Gol!

SURSE:

# Eurocanadian

  Diversity Is Destroying The Cohesion And Social Capital Of Western Nations

# Wikipedia

Rotherham child sexual exploitation scandal

# CBC

Transgender woman testifies at human rights tribunal after being refused Brazilian wax

# Evenimentul Zilei

Transsexualul care hărțuiește Saloanele de Cosmetică

# thepostmillennial

Another B.C. woman forced out of business in transgender male-genitalia waxing case

# Wikipedia

2019 Dayton shooting

 # Theguardian

Thirty dead in 13 hours: US reckons with back-to-back mass shootings

# Wsj

  White Nationalists Pose Challenge to Investigators

 

 

***

Razboiul Informational

 

Related Images:

Citeste si …

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*