În Bucureşti s-a ieşit din nou pentru Camelia Smicală

Pentru Camelia Smicală

 148 de vizualizări

Camelia Smincală protest
Camelia Smincală protest

În Bucureşti s-a ieşit din nou pentru Camelia Smicală, atât la Ambasada Finlandei cat şi la MAE

 Sâmbătă 1 februarie şi Duminică 2 februarie în Bucureşti s-a ieşit din nou pentru doctoriţa Camelia Smicală. Iniţiatori acţiunii de solidaritate cu doctoriţa Smicală anunţa că vor continua acţiunea de protest în fiecare Sâmbătă şi în fiecare Duminică între orele 13.00 şi 14.30.

Protestul maraton pentru doctorița Smicala şi copii ei a început vezi aici: Protest maraton pentru medicului român Camelia S…

 Numărul participanţilor sâmbătă a fost de circa 50, acesta au protestat mai întâi în fata ambasadei Finlandei ulterior protestatari s-au deplasat şi în faţa Ministerului Afacerilor Externe. Protestul de această dată a pus accentul pe implicarea MAE care a păstrat o tăcere suspecta în acest caz.

 Afacerilor Externe nu a întreprins nimic concret în cazul doctoriţei Camelia Smicala care a fost separată de copii şi ulterior copii au fost separaţi între ei. Copiii care au 12 şi respectiv 13 ani şi îşi doresc să fie alături de mamă nu sunt audiați.

În această sâmbătă grupului de solidaritate i-sa alăturat şi Frăţia Ortodoxă Ploieşti, care au adus cu ei mai multe steaguri. Protestele s-au încheiat cu rugăciunea Tatăl Nostru.

Duminica au fost mai puţini circa 25 dar fiecare a promis ca săptămâna viitoare vine cu cineva.

Vineri 7 Februarie

 Organizatorii protestelor au anunţat un protest şi pentru dată de Vineri 7 februarie ora 13.00, când se va depune un memoriu la ambasada Finlandei şi la MAE. Acest protest va fi ţinut într-o zi de lucru a Ambasadei Finlandei, sunt invitaţi toţi cei solidari cu doctoriţa Camelia Smicală, indiferent de apartenenţa politică sau de grup.

 In rest protestele de la sfârşitul săptămâni continua cum s-a stabilit până la reuniunea celor doi copii cu mama lor.

Vezi Grupul de solidaritate pe FACEBOOK

***

Războiul Informaţional

Related Images:

Citeste si …

Ziua deţinuţilor politici
Incorect politic

Evenimentele din 2023 de „Ziua deţinuţilor politici anticomunişti din perioada 1944-1989”

„Ziua deţinuţilor politici anticomunişti din perioada 1944-1989” – 2023  Data de 9 martie este declarată  „Ziua deţinuţilor politici anticomunişti din perioada 1944-1989„. Ziua este marcată anual de o ceremonie ţinută la monumentul “Aripi”, monument ridicat […]

Luptătorii Rezistenței Anticomuniste
Transilvania

La Mănăstirea Brancoveanu din Sâmbăta de Sus au fost comemoraţi luptătorii Rezistenței Anticomuniste

Și anul acesta la Mănăstirea Brâncoveanu din Sâmbăta de Sus au fost comemoraţi luptătorii Rezistenței Anticomuniste  Anul acesta s-au împlinit 25 de ani de la sfințirea crucii monumentale ridicată în incinta Mânăstirii Brâncoveanu din Sâmbăta […]

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*