Dezinformare masivă despre decesul mamei medicului Răzvan Constantinescu

Doctorul Răzvan Constantinescu

 772 de vizualizări

doctorul Răzvan Constantinescu
Răzvan Constantinescu

Dezinformare masivă despre decesul mamei medicului Răzvan Constantinescu, presa si televiziunile au mințit

 În urmă cu o săptămână medicul Răzvan Constantinescu anunţa că mama sa care trăieşte în creieri munţilor s-a îmbolnăvit de Covid-19 după ce a intrat în contact cu o persoană „vaccinată”. Presa din România a raportat trunchiat afirmaţiile doctorului precizând că acesta ar fi spus: „O doamnă a vizitat-o în creierul munților și i-a dat mizeria„. Astăzi aflăm că mama doctorului a decedat şi presa marxista jubilează oferindu-l ca „exemplu”.

Declaraţia completă a medicul Răzvan Constantinescu:

„CARE MAI EȘTI IMUNIZAT, OAIE?!

O doamnă vaccinată a vizitat-o pe mama în creierul munților și i-a dat mizeria. De două săptămâni, suntem între viață și moarte. Conform prostăvănimii din presă, acea doamnă era «imunizată» (!)

Acum 10 zile, a murit gastroenterologul din Târgu Neamț, vaccinat full.

Nu virusul prelucrat de derbedei, ci porcăria din flacon va distruge lumea.”

Aici postarea

 Dintre trusturile mari de presă doar Antena3 şi Gândul au prezentat declaraţiile complecte ale doctorului şi întregul context. Marea majoritate a televiziunilor, posturilor de radio şi presei online a anunţat că mama „doctorului anti-vaccinist” s-a îmbolnăvit de covid-19 şi mai apoi ca aceasta a decedat.

Într-o altă postare, medicul a mai scris:

„AM ÎNCREDERE ÎN ȘTIINȚĂ

Tu-ți gheinăvfancșănul mă-tii, Fauci, cu fake-știința ta, cu tot! Dacă moare mama, o să-mi dedic restul vieții pentru găsirea pangolinului ăluia ca să ți-l bag în cur, ție sau altuia ca tine! Iar, de vagginat, s-o vagginezi pe mumă-ta, după ce-i pui două sau trei măști, ca să nu vadă ce a zămislit, savantule de renume mondial!”

  Vezi postarea

fb const 202x300 - Dezinformare masivă despre decesul mamei medicului Răzvan Constantinescu

Înțepătura – schimbare de retorică

 Modul în care a fost infestată şi în final decedat mama medicului Răzvan Constantinesc deschide discuţia despre posibilitatea că virusul să se transmită în special de persoane vaccinate, în ultimul timp au apărut numeroase cazuri de infestări ale rudelor unor persoane vaccinate. Sceptici reclamă că este vorba doar de simple coincidenţe, din păcate în ultimul timp mai toate studiile care nu confirmau „consensul ştiinţific” au fost retrase aşa că rămânem doar o serie de ipoteze.

 Cu toate acestea autoritățile și-au schimbat radical retorica de la îndemnul să te vaccinezi pentru a îţi proteja „bunicii şi părinţii” la „o faci doar pentru tine„, de la „te protejează de boală” la „faci o formă mai ușoară„, doar o simplă bâlba ?

 O ipoteză ştiinţifică plauzibilă susţine transmiterea infecţiei prin Prioni emanaţi de persoana „vaccinata” un alt fapt deja recunoscut pe scară din ce în ce mai largă afirmă că persoana inoculată cu terapia ARN mesager poate contacta boala şi fără să manifeste simptome o poate transmite. Astfel terapia ARN mesager ar oferi iluzia că persoanele astfel imunizate nu ar mai transmite boala şi acestea abandonează celelalte măsuri de protecţie.

 Fapt cert este că se infectează şi chiar mor şi persoane „vaccinate” iar numărul lor foarte mic din prezent, raportat la numărul foarte mic de români „imunizați” nu înclina decisiv balanţa in favoarea terapiei ARN.

 Evident ar mai fi de amintit că înțepătură cu ARN mesager nu este vaccin, iar respectiva terapie ARN este în stadiul de testare, adică experimentală. Prin urmare nici măcar nu vorbim de „vaccinați” şi anti-vaccinisti” ci doar de un segment de populaţie care refuza o terapie experimentala aflată în faza de testare.

 Nu cei care refuza înțepătură precum doctorul Răzvan Constantinescu sunt vinovații, ci autoritățile care toată vara nu s-au pregătit pentru acesta val. Manipularea continua …

***

Războiul Informațional

Citeste si …

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*