Protest luni în fata Parlamentului faţă de certificatul verde, AUR anunță un protest pe 21 XII 2021

AUR anunta un protest pe 21 XII 2021

 50 de vizualizări

AUR anunta un protest pe 21 XII 2021
AUR anunta un protest pe 21 XII 2021

Protest luni în fata Parlamentului faţă de certificatul verde și partidul AUR anunță un protest pe 21 XII 2021

 Luni 13 XII 2021 în faţa Palatului Parlamentului a avut loc un protest împotriva certificatului verde Oamenii au ieşit în stradă, pentru a le transmite legiuitorilor că se opun implementării certificatului verde COVID despre care susţin că „îngrădeşte toate drepturile şi libertăţile constituţionale„. Partidul AUR organizează şi el un protest în data de 21 XII 2021 tot la parlament.

 La protestul de luni din fata Parlamentului faţă de certificatul verde COVID manifestanţii au venit cu pancarte pe care era scris „jos masca”, sau „nu votaţi certificatele de vaccinare”. Manifestanții au dorit să transmită un mesaj celor din parlament să nu voteze certificatul verde.

 Organizatorul protestului Dumitru Balan a declarat: „Din punct de vedere ştiinţific şi medical, acest paşaport e inutil, e iraţional de a fi impus deoarece persoanele vaccinate transmit virusul şi se infectează”

 Dan Bazavan a spus: nu este legal şi nici moral să institui aceste certificate se încalcă: Articolul 16 (Egalitatea în drepturi ), Articolul 25 (Libera circulaţie ), Articolul 30(Libertatea de exprimare), Articolul 31 (Dreptul la informaţie), Articolul 32 (Dreptul la învăţătură), din Constituite. Noi am ales şi am ales să votăm aceşti parlamentari pentru că ei să voteze legi pentru noi, noi am hotărât nu vrem aceste certificate.

O mică neînţelegere …

 În timpul protestului câţiva deputaţi AUR au ieşit din parlament şi au dorit să se alăture protestului, George Simion ar fi dorit chiar să anunţe de la microfon protestul din data de 21 XII 2021. Domnul Dumitru Balan tranşant a intervenit şi a precizat că protestele sunt apolitice, politicieni au tribuna lor în parlament cetăţenii au stradă.

 De anii de zile se încearcă alipirea oricărui grup civic de un partid: „voi sunteţi cu aia”, va plăteşte Dragnea, Orban, Sosoaca, americanii, ruşii, chinezii. Ce este ciudat că nici politicienii vizaţi nu înţeleg acest lucru, PSD-ul îşi trimite oamenii lui să iasă că păduchii pe frunte, nici AUR şi nici Diana Sosoaca nu par a înţelege că prezenţa lor la acţiunile societăţii civice fac foarte mult rău.

Protestul AUR din data de 21 XII 2021

 Partidul AUR a anunţat că va organiza un protest în data de 21 XII 2021 un protest împotriva restricţiilor şi a impuneri „certificatului verde”. George Simion a anunţat protestul pe pagina de Facebook cerând mobilizare pentru popularizarea acestui eveniment.

***

Războiul Informațional

Related Images:

Citeste si …

will19 - În codul civil deja este precizat că termenul “soţii”
Alte stiri

În codul civil deja este precizat că termenul “soţii”

Vezi -> „Toate minciunile despre Referendum„ În codul civil deja este precizat că termenul “soţii” din Constituţie se defineşte ca bărbat şi femeie. – Asta s-a întâmplat în circa jumătate din statele europene unde treptat-treptat […]

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*