Protest faţă de Emag de Black Friday

La Emag de Black Friday

 373 de vizualizări

La Emag de Black Friday
La Emag de Black Friday

Protestul faţă de Emag de Black Friday, al grupului NOI

  Un grup de tineri care s-au intitulat – NOI – (N.O.I. – Naționalism, Onoare, Identitate) s-a dus în fața sediului Emag din Crângași, joi spre vineri, pentru a protesta, de Black Friday, împotriva atitudinilor manifestate de Emag.

Black Friday la Emag - Protest faţă de Emag de Black Friday
Black Friday la Emag 2019

Ei au afişat un banner pe care scria:

„Red October 1917 – Black Friday 2019, Comunism vopsit în capitalism/ Sora vorbeşte de libertate, Mă(r)xima perversitate!”.

 Mesajul făcea trimitere la filosoful bolşevic Șora promovat de Emag într-o reclamă cu parfum politic în care se vorbeşte despre „libertate”.

Tinerii au recurs la acest gest fiind revoltaţi de mai multe lucruri care au legătură cu Emag

 Dintre sutele de deţinuţi politici care au trecut pe la Canal sau prin temutele penitenciare: Aiud, Gherla, Piteşti, Sighet, Emag şi-a permis să promoveze un fost comunist care să vorbească despre „libertate”.

 În fapt, Emag a trecut de pragul concurenţei în care să îşi mai facă probleme de ce cred posibili clienţi jigniți, motiv pentru care aceştia nici nu au retras reclama în fata avalanşei de critici. Prin respectivă campanie publicitară cei de la Emag şi-au reclamat ideologia totalitară care o practică şi prin intermediul magazinului online. De acest Black Friday aceştia au afişat promoţii false, reducerea finală fiind peste preţul practicat de alte magazine fără reducere.

O simplă comparaţie făcută cu ajutorul sitului compara.ro observăm dimensiunea înşelătoriei numită

625 - Protest faţă de Emag de Black Friday
Black Friday la Emag

.

Red October 1917 ?

 Pe bennarul buclucaşi scria „Red October 1917„ cu trimitere la revoluţia bolşevică din Rusia, la fel Emag face „revoluţie” pe internet. Emag-ul ne confisca „rezistenta” anticomunistă că mai apoi să reducă întreaga poveste la ”dreptul” de a cumpăra online şi fac asta cu ajutorul unui fost comunist vopsit în „rezistent”.

Încetul cu încetul Emag îşi instalează dictatura in online, unde este pe cale să acapareze întreaga piaţă, fiind acuzat de cei de la Cel.ro de practici neloiale.

Tăim începutul unei distopii în care foşti comunist precum: Tismăneanu, Liiceanu, Pleşu mai nou Sora dau lecţii despre libertate, iar un magazin online ajunge să facă campanie electorală mascată.

Comunismul real, nu bau-bău-ul „Ciuma Roşie„ se instalează treptat otrăvind minţile unei întregi generaţii care preiau politici şi atitudini bolşevice, chipurile, luptând împotriva „comunismului”.

Dreapta vs Stânga

 Vom aborda acesta problemă într-un articol separat, totuşi pe scurt dreapta înseamnă Dumnezeu, Dreapta înseamă libertatea cuvântului, Dreapta înseamnă concurenţa. Stânga înseamnă exact opusul: Stânga înseamnă: Ateism (ardem biserici să construim Spitale şi Şcoli), Cenzură (cine îl critică pe X sau pe Y … vezi: Râse Project in România sau Project Veritas in U.S.), Stânga înseamnă monopol (de stat în formă clasică sau corporatist în formă New Age).

***

Razboiul Informational

Citeste si …

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*